Hesabım
    Marvel'ın Yeni Kang'ı John Boyega mı Olacak?

    Kang karakteriyle MCU'da önemli bir rol üstlenen Jonathan Majors, cinsel saldırı suçları nedeniyle Disney'den kovuldu.

    Disney

    Jonathan Majors, 2023 Mart ayından itibaren devam eden cinsel saldırı ve aile içi şiddet suçlamalarının ardından, bu hafta başında çıktığı mahkemede, üçüncü dereceden taciz ve saldırıdan suçlu bulundu. Mahkeme kararının hemen ardından aktörün Marvel Studios ve Disney ile olan ilişkisine son verildi.

    Majors hem "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"da hem de "Loki"nin her iki sezonunda, zaman çizelgeleri ve boyutlar arasında seyahat edebilen, kendisinin alternatif versiyonlarıyla uyum sağlayabilen bir karakter olan Kang the Conqueror karakterini canlandırdı.

    Mahkeme Sona Erdi, Jonathan Majors Marvel'dan Kovuldu!

    Bunların hepsi 2026'da vizyona girmesi planlanan 5. Avengers filmi "Avengers: Kang Dynasty"e giden yolu hazırlıyordu. Majors'ın ovulmasının ardından filmin adı "Avengers 5" olarak değiştirildi ve şu anda Marvel'ın karakteri nasıl ele alacağı bilinmiyor.

    Stüdyonun Kang'ı tamamen devre dışı bırakmayıp yeniden düzenleme yoluna gitmesi durumunda, karakteri "Star Wars" yıldızı John Boyega'nın devralabileceğine yönelik spekülasyonlar hızla arttı. Ancak, bu iddia Boyega tarafından çürütüldü.

    MCU'nun yeni Kang'ı olması önerisi bir hayranı tarafından kendisine iletildiğinde Boyega, Shrek filminden Eşek karakterinin hayır anlamında kafasını salladığı bir gif paylaşarak yanıt verdi ve rolle ilgilenmediğini belirtti.

    Geçmişte Hollywood filmleriyle uğraşmış olsa da geri dönme arzusu olmadığını ve duyduğu memnuniyetsizliği sıkça dile getirdiği için yanıtı şaşırtıcı değil. Boyega daha önce bir Marvel Sinematik Evreni filminde çalışma fikrini reddetmiş ve geçen yıl Men's Health'e bunun "şimdilik vizyonumda olmadığını" ve "incelikli şeyler yapmak" istediğini söylemişti. Ayrıca "bu evrende 'Iron Man'in üstüne çıkmanın gerçekten zor olduğunu" söylüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top