Hesabım
    Jessica Chastain'den "Evelyn Hugo" Filmi Hakkında Üzücü Açıklama

    Chastain çok satan kitabın film uyarlamasında rol alacağına dair söylentileri yalanladı.

    .

    Taylor Jenkins Reid'in en çok satan kitabı "Evelyn Hugo'nun Yedi Kocası"nın (The Seven Husbands of Evelyn Hugo) hayranları, yakında çıkacak Netflix film uyarlamasının oyuncu seçimiyle ilgili bazı söylentiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilirler.

    Netlix filmiyle ilgili şimdiye kadar "Star Wars: The Acolyte"ın yaratıcısı Leslye Headland'ın projeyi yöneteceği dışında bir güncelleme yapılmadı. Oyuncu kadrosu da henüz belli değil ancak Oscar ödüllü Jessica Chastain'in baş karakterin rakibi Celia St. James karakteri için düşünüldüğüne dair söylentiler ortalarda sıkça dolanıyor.

    Bu söylenti hayranları umutlandırsa da Chastain, Entertainment Weekly ile yapılan yeni bir röportajında filme katılmasının "sıfır olasılık" olduğunu belirtti.

    "Ama hayranların bu kadar heyecanlı olmasını seviyorum" diyen Chastain sözlerine şöyle devam etti: "Broadway'de çalışırken, her gün, ben imza atarken, ellerinde kitaplarla dışarıda olurlardı. Bu hayran kitlesinin ne kadar muhteşem olduğunu seviyorum."

    Bu yılın başlarında bir TikTok videosunda, Chastain'in, A Doll's House oyununu sahnelediği tiyatro binasının dışında "Evelyn Hugo" kitabının bir kopyasını imzalamayı reddettiği ortaya çıkmıştı.

    Daha sonra sosyal medyada "Hayranlar benden birçok kez sözleşmeye bağlı olmadığım kitapları imzalamamı istedi. Ama yanlış geliyor ve sanki başka birinin çalışmasından pay alıyormuşum gibi, imzalayamayacağımı çünkü bunu yapmadığımı söyleyeceğim. Bu kötü bir senaryo okuduğum anlamına gelmiyor." dedi.

    2017'de yayımlanan "Evelyn Hugo'nun Yedi Kocası"nda emekli ve münzevi bir klasik sinema oyuncusu, hayatını bir gazeteciye anlatıyor. "Daisy Jones & the Six"in de yazarı olan Reid, senaryosunu Liz Tigelaar'ın (Little Fires Everywhere) yazdığı ve yönetmenliğini Leslye Headland'ın (Russian Doll) üstlendiği filmde baş yapımcı olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top