Hesabım
    Kevin Hart'ın Netflix Soygun Komedisi "Uçuk Bir İş"ten Yeni Fragman

    Yerden kilometrelerce yukarıda geçen aksiyon komedisi 12 Ocak'ta Netflix'te!

    Netflix, 12 Ocak'ta yayınlanacak olan ve yerden kilometrelerce yukarıda geçen soygun komedisi "Uçuk Bir İş"in (Lift) son fragmanını yayınladı.

    Başrollerinde Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Sam Worthington ve Jean Reno'nun yer aldığı filmde ayrıca Billy Magnussen, Paul Anderson, Burn Gorman, Ursula Corbero ve Jacob Batalon gibi isimler de rol alıyor.

    "Uçuk Bir İş", kimlik hırsızlığından kara para aklamaya kadar çeşitli büyük dolandırıcılıkların üstesinden gelen uluslararası bir soygun ekibinin yeni ancak imkansız görünen işini konu alıyor.

    Ekibin izini süren yetkililer, onlara suçlamaların düşürülmesi karşılığında reddedemeyecekleri bir teklif sunarlar; yarım milyon dolarlık altını çalmak. Ancak bu işi Londra'dan Zürih'e gitmekte olan bir Boeing 777'de yapmaları gerekmektedir!

    Yönetmen koltuğunda "The Fate of the Furious" ve "The Italian Job" gibi filmlere imza atan F. Gary Gray'in oturduğu filmin senaryosunu Daniel Kunka kaleme aldı.

    Başlangıçta geçen yılın Ağustos ayında gösterime girmesi planlanan "Uçuk Bir İş" Netflix'in 2024'teki ilk büyük filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top