Hesabım
    George Clooney, Brad Pitt ile Bir Araya Geldiği Yeni Filmini Anlattı

    "R dereceli bir Ocean's filmi gibi..."

    .

    George Clooney, Brad Pitt'le yeniden bir araya geldiği "Wolfs" filmi hakkında bazı yeni detayları paylaştı. Marvel'ın Spider-Man üçlemesine imza atan Jon Watts'ın yönettiği yeni suç gerilim filmi, aynı işi tamamlamakla görevlendirilen iki yalnız kurt iş bitiricinin hikayesini anlatıyor

    Clooney ve Pitt, 2001'den 2007'ye kadar Steven Soderbergh'in Ocean's serisinde unutulmaz bir şekilde birlikte rol aldı ve "Wolfs" iki yıldızın 2008'deki "Burn After Reading"den bu yana ilk işbirliği olacak.

    Filmin vizyona girmesine daha aylar varken Clooney, Total Film'e (GamesRadar aracılığıyla) izleyicilerin filmden neler bekleyebileceğini anlattı. Çok fazla bilgi vermemeye dikkat eden oyuncu, ton olarak filmin Ocean's serisiyle ortak bir noktaya sahip olacağını belirtti ve şunları söyledi:

    "Ah... Gerçekten çok iyi bir film. Bu adamı seviyorum, Jon Watts. Ne güzel bir yönetmen. Dışarıda bir yerde. Az önce bir gösterimini yaptık ve burası bir nevi kontrolden çıktı. Bu yüzden heyecanlıyız. Gerçekten eğlenceli, karanlık, çok karanlık, çılgın bir film olduğunu düşünüyoruz… R dereceli (18+) bir Ocean's filmi gibi hissettiriyor."

    Clooney kendi karakteriyle ilgili olarak ise "O üzgün bir adam. Kızgın. Yaşlanıyor. Birkaç hafta içinde 60 yaşına girecek. Bundan sonra onun için her şey yokuş aşağı." ifadelerinde bulundu.

    Çok kısa özetinin ötesinde, "Wolfs" hakkında resmi olarak çok az bilgi açıklandı. Film ilk kez 2021'de duyuruldu, Apple haklarını aldı ve Sony sinema dağıtımını üstlenmeye hazırlanıyor. Bu, günümüzde yayıncı destekli birçok filmin aksine "Wolfs"un sinemalarda gösterime gireceği anlamına geliyor. Clooney daha önce bunu sağlayabilmek için Brad Pitt ile birlikte aldıkları paranın bir kısmını geri verdiklerini belirtmişti.

    Brad Pitt ve George Clooney "Wolfs" İçin Bir Araya Geldi, Devam Filmi Gündemde

    "Wolfs" 20 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top