Hesabım
    "Wonka" Amerika Gişesinde Liderliğini Koruyor

    Filmin küresel hasılatı 465 milyon doları aştı!

    Warner Bros.

    Timotheé Chalamet liderliğindeki "Wonka" vizyondaki dördüncü hafta sonunda kazandığı 14 milyon dolar ile Amerika gişesinin zirvesindeki yerini koruyor. Amerika'daki toplam hasılatı 165 milyon dolara ulaşan Paul King imzalı film dünya çapında ise 465.8 milyon dolar kazandı.

    2023'ün en çok kazanan stüdyosu olan Universal, bu hafta vizyona giren Blumhouse ortak yapımı "Gece Yüzüşü" ile 2024'e yavaş bir başlangıç yaptı. Wyatt Russel ve Kerry Condon'un başrollerini paylaştığı korku filmi 12 milyon dolar kazanarak açılışını gişenin ikinci sırasında gerçekleştirdi.

    Vizyona girdiği ilk hafta sonunda "Wonka"yı tahtından indirmeyi başaran "Aquaman ve Kayıp Krallık" 11 milyon dolar hasılatla üçüncü sıraya gerilerken, toplam hasılatını 100 milyon dolara yükseltmeyi başardı. Film, serinin ilk filmine göre oldukça geride kalmış olsa da geçtiğimiz yıl vizyona giren "The Flash"tan daha iyi performans gösteriyor.

    05-07 Ocak hafta sonunda Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan filmler ise 10 milyon dolar hasılatla "Ördeklerin Göçü" ve 9.5 milyon dolarla Sydney Sweeney ve Glen Powell liderliğindeki romantik komedi "Anyone But You" oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top