Hesabım
    "Five Nights at Freddy’s 2" İçin Çalışmalar Başladı!

    Josh Hutcherson, devam filminin hikayesini netleştirme sürecinde olduklarını açıkladı.

    Blumhouse Productions

    Blumhose Prdoductions'ın Film Geliştirme Başkan Yardımcısı Ryan Turek, geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda, Universal'ın "Five Nights at Freddy's"in (Freddy'nin Pizza Dükkanı'nda Beş Gece) devam filmine yeşil ışık yakmadığını söylemiş ancak bunun sadece "sürecin bir parçası" olduğunu düşündüğünü belirtmişti.

    Aradan geçen bir haftanın ardından, filmin yıldızı Josh Hutcherson, rol aldığı yeni Jason Statham filmi "The Beekeeper"ın tanıtımını yaparken, "Five Nights at Freddy's 2"nin yapım aşamasında olduğunu açıkladı.

    Variety'ye konuşan Hutcherson, "şu anda hikayeyi netleştirme sürecinde olduklarını" ve stüdyonun "mümkün olan en kısa sürede yola çıkmak" istediğini söyledi:

    "İzleyicilerle bağlantı kuracağını umuyorduk ama bizim açımızdan bile hiç kimsenin bu şekilde bağlantı kurmasını beklediğini sanmıyorum. Sete geri dönmek için can atıyorum. Yönetmenimiz Emma Tammi muhteşemdi ve oynaması çok eğlenceli bir dünyaydı. Bundan sonra ne yapacaklarını görmek beni heyecanlandırıyor."

    "Five Nights At Freddy's" Yılın En Çok Kazanan Korku Filmi Oldu

    Hutcherson filmde, terk edilmiş bir pizzacı ve aile eğlence merkezinde işe başlayan sorunlu bir güvenlik görevlisini canlandırıyor ve burada animatronik maskotların cinayete meyilli çocuklar tarafından ele geçirildiğini keşfediyor.

    Scott Cawthon'un ünlü video oyunu serisine dayanan film genel olarak olumsuz eleştiriler aldı ancak büyük bir hit oldu; 295 milyon dolar hasılatla Blumhouse'un bugüne kadarki en yüksek hasılat yapan filmi olmasının yanı sıra, ilk gösteriminin yapıldığı Peacock için de yayın rekorları kırdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top