Hesabım
    "Top Gun 3" İçin Çalışmalar Başladı!

    2022'nin gişe rekortmeni "Top Gun: Maverick"in ardından, Paramount'ta yeni film için çalışmalar başladı.

    Paramount Pictures

    Tom Cruise geçtiğimiz günlerde Warner Bros. Pictures ile başrolünde yer alacağı orijinal filmlerin ve seri filmlerinin geliştirilmesi için özel bir anlaşma imzaladı ancak Paramount Pictures da sevilen aktörden vazgeçmiyor.

    Puck News, üçüncü bir "Top Gun" filminin şu anda Paramount'ta geliştirilmekte olduğunu ve "Top Gun: Maverick"in ortak yazarı Ehren Kruger'ın şu anda bir taslak yazdığını bildirdi.

    Proje, Cruise'u "Maverick"teki rol arkadaşları Miles Teller ve Glen Powell'ın yanı sıra yapımcılar Jerry Bruckheimer ve David Ellison ile yeniden bir araya getirecek.

    Ek olarak, "Maverick"in yönetmeni Joseph Kosinski'nin en azından yapımcı ve potansiyel olarak yönetmen olarak geri döneceği bildiriliyor.

    Cruise şu anda Christopher McQuarrie ile birlikte Paramount için sekizinci ve muhtemelen son "Mission: Impossible"ı çekiyor ve Uluslararası Uzay İstasyonu'nda çekilecek uzay filminin geliştirme süreci Doug Liman'ın yönetmenliğinde Universal'da sürüyor.

    Cruise'un WArner Bros. ile anlaşması uzun süredir beklenen "Edge of Tomorrow" devam filminin nihayet gelebileceğine yönelik beklentiyi arttırmıştı. Ancak aktörün "Mission: Impossible 8"den sonraki projesinin "Top Gun 3" olabileceği belirtildiği için, Warner anlaşmasının meyvelerinin toplanmasına daha yıllar var gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top