Hesabım
    Neve Campbell, 'Doğru Koşullar' Altında 'Scream' Serisine Geri Dönebileceğini Söyledi

    Serinin yıldızı, anlaşılan Sidney Prescott rolü için kendisine düşük ücret ödendiği inancından vazgeçti..

    .

    Scream serisini hak ettiği ücretin teklif edilmediğini öne sürerek bırakan Neve Campbell, yaptığı yeni açıklama ile kafaları karıştırdı. Sosyal medyada Filistin'e destek mesajları paylaşan Melissa Barrera'nın kovulması ve Jenna Ortega'nın çalışma takvimi yoğunluğu nedeniyle projeden çıkmasının ardından, yönetmen Christopher Landon da projeyi bıraktığını açıklayarak Scream serisinin akıbetini belirsizliğe düşürmüştü.

    "Çığlık 7"de Ayrılıklar Sürüyor: Proje Yönetmensiz Kaldı!

    Neve Campbell cumartesi günü katıldığı BAFTA'nın çay partisinde, doğru koşullar sağlanırsa Scream serisine geri dönebileceğini duyurdu. Takıma yeniden katılıp katılmayacağı sorulduğunda Campbell, "Doğru koşullar göz önüne alınıp, sağlandığında; evet yapabilirim. Birkaç yıl önce bir açıklama yapmıştım ve o sırada filmi yapmamamın nedeni de buydu. Gerçekten 25 yıl boyunca bu markayı sırtlayan biri olarak, bana bu şekilde davranılamayacağını düşündüğümü söyleme ihtiyacı hissetmiştim." dedi.

    "Scream 7" Krizi: Jenna Ortega Ayrıldı, Neve Campell & Patrick Dempsey İsteniyor!

    Campbell daha önce People'da şu açıklamaları yapmıştı; “Scream ile işimin tamamen bitip bitmediğini bilmiyorun. Bu gerçekten, bana bundan sonra ne ile geleceklerine bağlı. Farklı olması gerekir. Farklı bir tutum olması gerekir ve bunun olacağından emin değilim. Bana doğru, saygılı ve seriye kattığım değerle orantılı bir rakamla gelseler, değerlendirmeye hazırdım."

    Kasım ayında yapımcıların ikonik karakter Sidney Prescott'u geri kazanmak istediği haberleri gelmişti. Bakalım Scream için önümüzdeki günlerde ne gibi haberler gelecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Scream 7" Krizi: Jenna Ortega Ayrıldı, Neve Campell & Patrick Dempsey İsteniyor!
    • "Çığlık 7"de Ayrılıklar Sürüyor: Proje Yönetmensiz Kaldı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top