Hesabım
    Henry Cavill'li "Argylle"ın Gizemli Yazarı Taylor Swift mi?

    Yönetmen Matthew Vaughn çılgın internet teorisine son noktayı koydu.

    Apple

    Yakında vizyona girecek olan casus filmi "Argylle"ın yönetmeni Matthew Vaughn, film için ilham kaynağı olan kitabın arkasındaki gizemli yazarın Taylor Swift olduğu yönündeki teorilere son noktayı koydu.

    Film, Elly Conway (Bryce Dallas-Howard) adlı, içe dönük bir casus romanı yazarının, kitaplarındaki olayların gerçek olmasıyla birlikte kendisini gerçekten casusluk dünyasında bulmasını anlatıyor.

    Elly Conway, yazarın takma adı ve "Argylle"a ilham olan kitabı gerçekte kimin yazdığı bilinmiyor. Ancak görünüşe göre kitabın taslağı o kadar şaşırtıcıydı ki daha basılmadan film hakları için 200 milyon dolarlık bir anlaşma yapıldı ve senarist Jason Fuchs, Conway'in kitabını Vaughn'un filmine uyarladı.

    Conway'in aslında Taylor Swift olduğuna dair çılgın bir teori aylardır sosyal medyada dolaşıyor. Fakat yönetmen Vaughn bu konudaki iddialara kesin bir "hayır" yanıtı vererek son noktayı koydu. Rolling Stone ile konuşan Vaughn şunları söyledi:

    "Ben internet meraklısı biri değilim ve aslında kızım yanıma geldi - bu, şöhretin ve internetin gücüdür - ve 'Bana bu kitabı Taylor'ın yazdığını hiç söylemedin!' dedi. Ben de ona 'Taylor Swift'in kitabı yazmasından mı bahsediyorsun? Kitabı o yazmadı!' dedim. Gülüyordum çünkü 'Bu doğru değil! Kitabı o yazmadı!’ Ama kızım buna ikna olmuştu."

    "Gerçek bir kitap var... ve gerçekten iyi bir kitap" diyen Vaughn sözlerine şöyle devam etti: "Ve kitabı yazan Elly Conway var ama bu Taylor Swift değil. Bunu söylüyorum çünkü Taylor Swift'in kervanına atlamaya çalışan bir sürü insan olduğunu hayal ediyorum. O kulübün bir parçası olmak istemiyorum. Komploları okudum ve 'Vay canına, didik didik ediyorlar!' dedim. Ama bu Taylor Swift değil. Kitabı kesinlikle o yazmadı."

    Taylor Swift hayranlarının, müzik ikonunun Conway olduğunu düşünme nedenleri arasında, baklava desenli kazakları sevmesi ve filmde de Swift'inki gibi bir Scottish Fold cinsi kedi olması yer alıyor. Ayrıca yazarı canlandıran Howard'ın ayrıca "All Too Well" kısa filmindeki Swift'inkine benzer kızıl saçları var. Swift hayranları, onun Elly Conway olduğunu kanıtlamak için birçok "ipucu" bulmaya çalıştı.

    Tim bunlar temelsiz olsa da Taylor Swift'in filmde küçük bir etkisi var; filmdeki kedi Vaughn ve eşi süpermodel Claduia Schaffer'ın kedisi, ancak yönetmen bu kediyi sahiplenmek isteyen kızlarının, buna Swift'in "Miss Americana" belgeselini izledikten sonra karar verdiğini söylüyor.

    Henry Cavill, Sam Rockwell, Ariana DeBose, John Cena, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson ve Dua Lipa gibi isimlerin rol aldığı "Argylle: Gizli Casus" 2 Şubat'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top