Hesabım
    Chris Evans ve Aubrey Plaza, Ethan Coen'in Yeni Filminde Buluşuyor

    "Honey Don't" adlı filmin oyuncu kadrosunda Margaret Qualley de var.

    .

    Chris Evans ve Aubrey Plaza, Ethan Coen'in ikinci solo yönetmenlik projesi olan "Honey Don't" adlı filmde Margaret Qualley ile birlikte rol alacak. Bu, Coen'in senaryolarını eşi Tricia Cooke ile birlikte yazdığı lezbiyen komedilerinden oluşan üçlemenin ikinci filmi.

    Bu üçlemenin ilki olan yol macerası "Drive-Away Dolls" (Kaçak Kızlar) ABD'de önümüzdeki ay vizyona girecek, ülkemizdeki gösterim tarihi ise henüz belli değil. Margarat Qualley, Geraldine Viswanatham, Pedro Pascal, Matt Damon, Colman Domingo gibi isimlerin rol aldığı "Drive-Away Dolls"un arkasındaki ekibin çoğu "Honey Don't" için geri dönüyor.

    Ethan Coen'in İlk Solo Filmi "Drive Away Dolls"un Fragmanı Yayınlandı

    "Honey Don't"un hikaye ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor, ancak The Hollywood Reporter, filmin Bakersfield, California'da geçeceğini; Qually'nin özel bir dedektifi, Plaza'nın gizemli bir kadını ve Evans'ın bir tarikatın liderini oynayacağını belirtiyor.

    Tim Bevan, Eric Fellner, Coen, Cooke ve Robert Graf yapımcılığını üstlenecek. Çekimler Mart ayının sonlarında New Mexico'da başlayacak ve muhtemelen 2025 yılında izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top