Hesabım
    Marvel ve Sony "Spider-Man 4" Konusunda Anlaşamıyor!

    İki stüdyo arasında, sıradaki Spider-Man filminin tonu konusunda anlaşmazlık olduğu iddia edildi.

    Sony Pictures

    Sony Pictures ve Marvel Studios'un bir sonraki "Örümcek Adam" filminin tonu konusunda küçük bir çıkmazda olduğuna dair yeni bir söylenti ortaya çıktı.

    Daniel Ritchman/DanielRPK (Spider-Man News aracılığıyla), hem Marvel Studios şefi Kevin Feige'in hem de yıldız Tom Holland'ın, "Spider-Man: No Way Home"un çoklu evren hikayesinden sonra, bir sonraki film için daha sağlam bir hikaye istediklerini bildiriyor.

    Sony Pictures'ın ise tam tersi bir yaklaşım benimseyerek Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ı çok daha büyük bir çoklu evren gösterisi için yeniden geri getirmek istediği belirtiliyor. Bu tartışmanın sosyal medyadaki yansımasına bakılırsa, hayranların desteği büyük oranda Kevin Feige'den ve daha temelli bir hikayeden yana.

    Aynı zamanda Vincent D'Onofrio'nun Kingpin karekterinin, yeni filme olarak dahil edilmesi konusundaki tartışmaların halihazırda sürdüğü belirtiliyor. D'Onofrio, ilk olarak Netflix'in "Daredevil"inde izleyici karşısına çıkan Kingpin'i "Hawkeye" ve "Echo" gibi MCU dizilerinde canlandırmaya devam etti. Aktör, "Daredevil: Born Again" için de geri dönecek.

    "Spider-Man 4"ün ne zaman prodüksiyona başlayacağına ya da planlanan vizyon tarihine dair henüz hiçbir bilgi yok. Yaklaşık bir yıl önce, Marvel'ın film için bir hikayesi vardı; yazarlar bunun üzerinde çalışmaya başlamıştı ancak grevler nedeniyle kısa süre sonra askıya alınmıştı. Şimdi muhtemelen proje geliştirme devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top