Hesabım
    Jake Gyllenhaal Başrollü "Road House"tan İlk Fragman!

    Doug Liman'ın yönettiği film, 1989 yapımı aynı adlı Patrick Swayze filminden uyarlandı.

    Amazon, 1980'lerin Patrick Swayze liderliğindeki kült klasiğinin yeniden çevrimi olan "Road House"tan ilk fragmanını yayınladı. Film, orijinal filmin "eğlenceli bir yeniden tasavvuru" olarak tanımlanıyor.

    Doug Liman (Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity) tarafından yönetilen filmin başrolünü üstlenen Jake Gyllenhaal, Florida Keys'teki bir yol evinde fedai olarak işe başlayan eski bir UFC (Ultimate Fighting Championship) savaşçısı olan Dalton'u canlandırıyor.

    Dalton çok geçmeden bu cennet gibi görünen yerin göründüğünden daha fazlasını barındırdığını keşfeder. Hikaye, Dalton'un yerel topluluk üzerinde sıkı bir kontrolü olan yozlaşmış bir iş adamıyla yüzleşmesi etrafında dönüyor.

    Prodüksiyonun bir parçası olarak Gyllenhaal, Las Vegas'taki UFC 285 etkinliğinde yer aldı ve burada Octagon'da UFC'nin usta Jay Hieron'a karşı sahnelenen bir maçında yer aldı. Eski UFC şampiyonu Conor McGregor'un da rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Darren Barnet, Arturo Castro, J.D. Pardo gibi isimler yer alıyor.

    Yönetmen Doug Liman, dün Deadline'da yayınlanan yazısında, Amazon Studios'un filmi sinemada değil doğrudan internet üzerinden yayınlamayı seçmesinden rahatsız olduğunu belirterek filmin galasına katılmayacağını açıklamıştı. Liman, filmin kendi kariyerinin en yüksek test puanlarını almasına rağmen sinemalarda olmamasını protesto ederken, Gyllenhall'un da aynı düşüncede olduğu bildiriliyor.

    Jake Gyllenhaal'lu "Road House"un Yönetmeni Filmini Boykot Ediyor!

    "Road House" 21 Mart'ta Prime Video'da izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top