Hesabım
    "Ministry of Ungentlemanly Warfare" Fragman: Guy Ritchie & Henry Cavill Bir Arada!

    Guy Ritchie'nin Türkiye'de çekilen dönem filminden ilk fragman yayınlandı.

    Lionsgate, Guy Ritchie'nin yeni filmi 2. Dünya Savaşı aksiyon filmi "The Ministry of Ungentlemanly Warfare"ın ilk fragmanını yayınladı.

    Filmde Henry Cavill, Henry Golding, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Eiza Gonzalez, Cary Elwes, Babs Olusanmokun, Til Schweiger, Henry Zaga ve Mohammad Nour Hakmi rol alıyor.

    Gerçeklerden esinlenen hikaye, İngiltere Başbakanı Winston Churchill ve James Bond yazarı Ian Fleming'in gizli İkinci Dünya Savaşı savaş organizasyonunu konu alıyor. Gizli ekibin Nazilere karşı alışılmadık ve "centilmence olmayan" dövüş teknikleri, savaşın gidişatının değişmesine yardımcı oldu ve modern Kara Operasyonlar biriminin doğmasına neden oldu.

    Savaş muhabiri ve askeri tarihçi Damien Lewis'in aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel ve Ritchie kaleme aldı.

    Çekimleri büyük oranda Antalya'da yapılan film, 2015 yapımı "The Man From U.N.C.L.E."dan sonra Ritchie ve Cavill'i ilk kez bir araya getiriyor. Projenin yapımcılığını Ritchie, Jerry Bruckheimer, Chad Oman, Ivan Atkinson ve John Friedberg yapıyor.

    "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" önümüzdeki Nisan ayında ABD'de vizyona girecek, filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top