Hesabım
    "Saw" ve "Evil Dead" Devam Filmleri Yönetmenlerini Buldu

    İki önemli korku serisinin gelecek yeni filmleri için yönetmenler belirlendi.

    .

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren "Evil Dead Rise" (Kötü Ruh: Uyanış) ve "Saw X" (Testere X) filmleirnin ardından gelecek devam filmlerini yönetecek isimler belli oldu.

    "Testere X"in yanı sıra serinin altıncı ve yedinci filmini de yöneten Kevin Greutert, gelecek on birinci film "Saw XI" için Lionsgate'e geri dönüyor. 27 Eylül'de gösterime girecek bu yeni filmde Tobin Bell'in John Kramer/Jigsaw olarak geri dönmesi bekleniyordu.

    "Saw X"in Jigsaw karakteri için bir final olması amaçlandığından, yeni filmde yeni bir düşmanın devreye girdiği görülebilir. Projeye yeni yazarlar da katılıyor.

    Greutert'in "Saw X" filmi, ilkinden bu yana serinin en iyi eleştirilerini aldı ve 13 milyon dolarlık bütçeden 112 milyon dolar hasılat elde ederek sürpriz bir gişe başarısına imza attı.

    "Testere 11" Hangi Zaman Aralığında Geçecek?

    "Evil Dead" serisinin yeni spin-off projesinin ortak yazarı ve yönetmeni olarak ise yükselen Fransız yönetmen Sebastien Vanicek belirlendi.

    Proje, serinin yapımcılığını üstlenen Sam Raimi ve Robert Tapert'in Ghost House Pictures şirketinde tasarlandı. Filmin hikayesine ilişkin ayrıntılar gizli tutuluyor.

    Sam Raimi tarafından yaratılan ünlü seri, Bruce Campbell'ın Ash Williams rolünü oynadığı 1981 yapımı filmle başladı. Film, iki doğrudan devam filmi olan "Evil Dead 2" ve "Army of Darkness"ı, Starz'ın devam niteliğindeki TV dizisi "Ash vs. Evil Dead"i, orijinalin yeniden çevrimini ve daha yakın zamanda bağımsız film olan "Evil Dead Rise"ı ortaya çıkardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top