Hesabım
    Austin Butler'ın Yolu İki Önemli Yönetmenle Kesişiyor

    "Elvis"in Oscar adayı yıldızı, Darren Aronofsky ve Ari Aster'i yeni filmlerinde rol alacak.

    .

    Baz Luhrmann imzalı "Elvis" filminin BAFTA ve Altın Küre'li, Oscar adayı yıldızı Austin Butler, yakında vizyona girecek olan "Dune: Part Two"da Feyd Rautha Harkonnen karakterini canlandırıyor ve filme gelen ilk yorumlarda ortaya koyduğu performans ile övgülere boğuluyor.

    Son olarak Jeff Nichols'ın vizyona girmeyi bekleyen filmi "The Bikeriders"ta ve Steven Speilberg yapımcılığındaki "Masters of the Air" dizisinde rol alan genç oyuncunun yolu şimdi iki yüksek profilli yönetmenle daha kesişiyor.

    Austin Butler "Dune: Part Two" Rolünü "Korkudan" Kabul Etmiş

    Insneider, Butler'ın, "Black Swan" ve "Requiem for a Dream"in yönetmeni Darren Aronofsky'nin yöneteceği yeni gerilim filminin başrolünü üstleneceğini ve birçok alıcının filmin peşinde olduğunu bildiriyor.

    Görünüşe göre Sony Pictures'ın bu yarışın öncüsü olabilir. Ayrıca proje ne A24'teki Elon Musk biyografisi ne de geçen yılın sonlarında duyurulan gizemli film "Emperor" (İmparator), daha önce basına yansımamış tamamen yeni bir film olacak.

    Butler'ın ayrıca "Hereditary" ve "Midsommar" yönetmeni Ari Aster'in bir sonraki filmi "Eddington"da küçük bir rolde oynamak için görüşmelerde bulunduğu söyleniyor. Raporlara göre, Aster'in "Beau Is Afraid" filminin başarısızlığı nedeniyle A24 bu projede çok daha temkinli davranıyor ve oyuncu kadrosuyla rahat hissedene kadar ilerlemeyi düşünmüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top