Hesabım
    Robert Pattinson'lı Bilim Kurgu Filmi "Mickey 17" 2025'e Ertelendi

    Bong Joon-ho'nun yönettiği filmin bu yıl, 29 Mart'ta vizyona girmesi bekleniyordu.

    .

    Warner Bros. Pictures, "Parasite" ve "Snowpiercer" yönetmeni Bong Joon-ho'nun bir sonraki uzun metrajlı filmi, "Mickey 17"yi yaklaşık bir yıl erteledi.

    Başrolünde Robert Pattinson'ın yer aldığı bilim kurgu gerilim filminin ilk olarak bu yıl 29 Mart'ta gösterime girmesi planlanmıştı. Ancak, şu ana kadar kısa bir tanıtım teaser'ının dışında hiçbir afiş ya da fragman yayınlanmadığından, Warners'ın filmi gösterim takviminden çıkarması büyük bir sürpriz olmadı.

    Stüdyo, 2024'ün en çok beklenen filmlerinden biri olan "Mickey 17"nin 31 Ocak 2025'te vizyona gireceğini açıkladı. Bu erteleme, Adam Wingard'ın "Godzilla x Kong: The New Empire" filminin boş kalan 29 Mart tarihini devralmasıyla anında zincirleme bir etki yarattı.

    "Mickey 17"nin geçen yılki grevlerden ve diğer prodüksiyon değişimlerinden etkilendiği ve bu nedenle post prodüksiyonda daha fazla zaman gerektiği bildirildi. Yeni tarih, filmin ABD sinemalarında IMAX salonlarında vizyona girmesine de olanak sağlayacak.

    Hikaye, bir buz dünyasını kolonileştirmek için gönderilen tek kullanımlık bir çalışan olan Mickey'nin, ölümden sonra vücudunun yeniden canlanabileceğini ancak anılarının hala korunduğunu fark etmesini konu alıyor.

    Edward Ashton'ın romanından uyarlanan filmde Toni Collette, Mark Ruffalo, Steven Yeun ve Naomi Ackie başrolleri paylaşıyor. Bu, Bong'un "Parazit"in Oscar'larda En İyi Film ve En İyi Yabancı Film ödülünü kazanan ilk film olmasından bu yana çektiği ilk uzun metrajlı filmi.

    Bong Joon-ho'nun Yeni Projesi, Kore'nin En Pahalı Filmi Olacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top