Hesabım
    Ana de Armas'ın John Wick Filmi "Ballerina"yı Bekleyenlere Kötü Haber

    John Wick spin-off filmi "Ballerina"nınn vizyon tarihi bir yıl ertelendi.

    .

    The Hollywood Reporter, Ana de Armas liderliğindeki “John Wick” spin-off'u "Ballerina"nın tam bir yıl ertelendiğini bildirdi.

    Başlangıçta 7 Haziran 2024'te gösterime girmesi planlanan filmin şu anda 6 Haziran 2025'te vizyona girmesi planlanıyor. Lionsgate kaynaklarına göre gecikme, film için ek aksiyon sahnelerinin çekilmesinden kaynaklanıyor.

    “John Wick” serisinin ana yönetmenliğini yapan Chad Stahelski, bu sahneleri "Ballerina"nın yönetmeni Len Wiseman ile birlikte yönetecek.

    Ana de Armas filmde, John Wick'in de eğitim aldığı Ruska Roma geleneklerine göre eğitilmiş bir suikastçıyı canlandırıyor ve ailesini öldürenlerden intikam almak istiyor. Filmde ayrıca Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane, Keanu Reeves ve merhum Lance Reddick rol alıyor.

    Projenin çekimleri 2022'nin sonlarında Prag'da başladı ve yaklaşık bir yıl önce tamamlandı. Yapımcı Erica Lee daha önce stüdyonun bir devam filmi için geçici planlarının olduğunu belirtmişti.

    Lionsgate "Ballerina"nın boşalan tarihinde, "The Crow"un yeniden çevrimini yayınlayacak. Zach Baylin ve Will Schneider tarafından yazılan, Rupert Sanders tarafından yönetilen filmin başrolünde Bill Skarsgård var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top