Hesabım
    Korku Filmi "Weapons"ta Oyuncu Değişikliği: Pedro Pascal'ın Yerine Josh Brolin Geliyor

    Pascal, "Barbarian" yönetmeni Zach Cregger'in yeni filmi "Weapons"ın kadrosundan ayrıldı.

    .

    Geçtiğimiz hafta, merakla beklenen projelerinin arasına Marvel Studios'un "Fantastic Four" filmini de ekleyen Pedro Pascal, bu projelerden birinden ayrılmak zorunda kaldı.

    "The Last of Us" ve "Mandalorian" yıldızı, 2022'nin öne çıkan korku filmlerinden "Barbarian"a imza atan Zach Cregger'in yeni korku filmi "Weapons"ta rol alacaktı. Aktör, projeye imza attığında çekimlerin 2023 sonbaharında tamamlanması planlanıyordu, fakat Hollywood'da yaşanan yazarlar ve oyucular grevleri nedeniyle prodüksiyon bu yıla ertelendi.

    Filmin çekimleri "The Last of Us"ın ikinci sezonu çekimleriyle çakıştığı için Pascal "Weapons" projesinden ayrılıyor ve Pascal'ın rolünü devralmak için Josh Brolin'in (Dune, Avengers: Endgame) New Line'da görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

    Merakla beklenen korku - gerilim filminin konusuyla ilgili ayrıntılar gizli olsa da Paul Thomas Anderson'ın 1999 tarihli filmi "Magnolia"ya benzer bir üslupla "birbiriyle ilişkili, çok katlı korku destanı" olarak tarif ediliyor.

    Hollywood stüdyoları ve yayıncılar, "Barbarian"ın başarısının ardındann Cregger'la çalışma şansı için mücadele ederken, film geçen yıl büyük bir ihale savaşına konu olmuştu. Proje, Brolin'in ilk gerçek korku filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top