Hesabım
    Tom Holland'lı Fred Astaire Filmi Hakkında Yeni Güncelleme

    Yönetmen Paul King, Fred Astaire biyografisi hakkında konuştu.

    .

    "Paddington" filmlerinin ve dünya çapında 600 milyon doların üstünde gişe hasılatı elde eden "Wonka"nın yönetmeni Paul King, bir sonraki projesinin planlanan şekilde ilerlediğini söylüyor.

    King, efsanevi dansçı Fred Astaire'in hayatını anlatan biyografik filmin yönetmenliğini üstlenecek, projenin başrolünde ise Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i Tom Holland oynayacak.

    Fred Astaire, 10'dan fazla Broadway ve West End müzikali ile 31 müzikal film dahil olmak üzere yetmiş yılı aşkın bir kariyere sahip olan ve genellikle "tüm zamanların en iyi popüler müzik dansçısı" olarak kabul edilen bir aktör/dansçı/koreograf/şarkıcıydı.

    ComicBook.com ile yakın zamanda yapılan bir röportajda King, filmin şu anda senaryo aşamasında olduğunu, kendisinin ve "Rocketman" senaristi Lee Hall'un hikaye üzerinde çalıştığını doğruladı:

    "Şu anda bir senaryo üzerinde çalışıyoruz. Harika, harika, harika bir yazar ve harika bir senarist olan Lee Hall ile bir senaryo üzerinde çalışıyorum. Ve o, o çağ hakkında inanılmaz derecede bilgili ve aynı zamanda tarihsel olarak da inanılmaz derecede bilgili. Açıkçası dansının içini dışını biliyor. Bu yüzden onunla çalışıyorum ve çok şey öğreniyorum. Ama yine de sanki senaryodaki hikayeyi bulmaya çalışıyoruz ve umarım bir şeyler olur. Göreceğiz."

    13 yaşında "Billy Elliot The Musical"ın West End prodüksiyonunda rol almaya başlayan ve bale yeteneklerinin Spider-Man rolünü kapmasında etkili olduğunu söyleyen Holland'ın Astaire'e hayat vereceği 2021 sonunda ortaya çıkmıştı. Holland bu film için beklerken "Romeo & Juliet"in sahne uyarlamasında rol almak için sahnelere geri dönecek.

    Astaire biyografisinin yapımcılığını Amy Pascal, Rachael O'Conner, Ben Holden ve Josh Hyams üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top