Hesabım
    "Alien: Romulus" Yıldızı Filmi Anlattı: "Çok, Çok, Çok Farklı"

    Gizemini koruyan yeni Alien filmi için, filmin oyuncusu David Jonsson ilk yorumunu paylaştı.

    Disney

    Vizyona girmesine altı aydan kısa bir zaman kalmasına rağmen, Alien serisinin yeni filmi olan Fede Alvarez imzalı "Alien: Romulus" için herhangi bir tanıtım materyali yayınlanmadı.

    Filmin tanıtımı şimdiye kadar, Alvarez'in Ridley Scott'ın filmin ilk versiyonunu beğendiğini belirten röportajlarından birkaç alıntıyla sınırlıydı. Filmin özeti "Uzak bir dünyadan gelen gençler, evrendeki en korkunç yaşam formuyla yüzleşmeli" şeklinde ancak bu oldukça belirsiz.

    Filmin yıldızı Cailee Spaeny, geçen yılın sonlarında, filmin birinci ve ikinci filmler arasında geçen bağımsız bir hikaye olduğunu söyleyerek en büyük açıklamayı yaptı ancak daha fazla ayrıntı mevcut değil.

    2024'te Geri Dönecek 8 Büyük Film Serisi: Yüzüklerin Efendisi, Mad Max, Alien...

    Şimdi de başrol oyuncusu David Jonsson "Alien: Romulus" hakkında MovieWeb'e konuştu ve kendi düşüncelerini ekledi:

    "Demek istediğim, henüz ne söyleyebileceğimden pek emin değilim ama şunu biliyorum… bu çok, çok, çok farklı. Sanırım 'Alien', derinliği ve o zamanki etkisi açısından benim neslimden biraz önceydi, ama biliyorsunuz, bu konuda inanılmaz bir dönüşümüz var. Yönetmenimiz Fede Álvarez'di, yapımcılığını da Ridley Scott üstlendi. Bu insanlarla ve muhteşem bir oyuncu olan Cailee Spaeny'yle birlikte çalışmak inanılmazdı. Harika olacağını düşünüyorum. Çok heyecanlıyım."

    Jonsson'ın “Çok, çok, çok farklı” derken neyi kastettiği açık olmadığından film üzerindeki gizlilik ve belirsizlik devam ediyor. Álvarez'in Rodo Sayagues'le birlikte yazdığı filmde ayrıca Isabela Merced, Archie Reneaux, Spike Fearn ve Aileen Wu rol alıyor.

    Başlangıçta "Prey" tarzı bir Hulu gösterimi olacak olan film için daha sonra sinema gösterimi kararı alındı. Bu da, Ridley Scott'ın filmi beğenen yorumlarıyla beraber, beklenenden daha iyi bir film ortaya çıkmış olma ihtimalini güçlendiriyor. Ancak şimdilik bu konuda öne sürülecek herhangi bir fikir tahminden öteye geçmeyecek.

    "Alien: Romulus" 16 Ağustos'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top