Hesabım
    Cameron Diaz, Keanu Reeves'li Kara Komediye Katılıyor!

    Cameron Diaz, Jonah Hill'in yöneteceği ve Keanu Reeves'in başrolde yer alacağı "Outcome" adlı komedi filmine katılmak için görüşüyor.

    .

    Cameron Diaz, Jonah Hill'in yönettiği kara komedi "Outcome"da Keanu Reeves'le birlikte rol almak için Apple Studios'ta son görüşmelerini yapıyor.

    Hill ve Ezra Woods'un ortak yazdığı hikaye, geçmişinin karanlık derinliklerine dalmak zorunda kalan, hasarlı bir Hollywood yıldızı olan Reef'i (Reeves) konu alıyor. Gizemli bir video kliple gasp edildikten sonra şeytanlarıyla yüzleşmeli ve durumu telafi etmelidir.

    Reeves ve Diaz daha önce, 1996 yapımı "Feeling Minnesota" adlı romantik komedinin başrollerini paylaştılar. Birlikte ikinci filmleri olacak olan "Outcome"ın konu ve karakter ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor.

    Jonah Hill'in Yöneteceği Filmde Keanu Reeves Başrolde!

    Diaz oyunculuğa uzun bir ara verdi, en son 2014 yapımı “Annie” yeniden çevriminde başrolde görüldü. 10 yıl sonra ilk filmi olacak olan, Jamie Foxx liderliğindeki Netflix aksiyon filmi "Back in Action"ın bu yılın sonuna doğru çıkması bekleniyor.

    Hill yönetmesinin yanı sıra "Outcome"da rol da alacak ve yapımcılığını Matt Dines ve Ali Goodwin ile birlikte üstlenecek.

    İlk yönetmenlik denemesini 2019 yılında A24 kaykay draması "Mid90s" ile gerçekleştiren Hill, "Outcome"ın çekimlerine yakında başlayacak. Hill ayrıca Apple'da Martin Scorsese'nin Sikelia Productions'ıyla birlikte bir Grateful Dead biyografisi geliştiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top