Hesabım
    "Sen İhtimali" Fragman: Anne Hathaway Aşkı Coachella'da Buluyor

    Prime Video, Anne Hathaway ve Nicholas Galitzine'ın başrolü paylaştığı "Sen İhtimali" (The Idea Of You) filminin resmi fragmanını yayınladı.

    Anne Hathaway'in merakla beklenen romantik film "Sen İhtimali"nden (The Idea of You) ilk fragman geldi.

    Yaklaşan film, Robinne Lee'nin Harry Styles ve One Direction fandomunun popülaritesinden ilham alan aynı isimli kitabına dayanıyor ve August Moon grubunun solisti olan 24 yaşındaki Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) ile 40 yaşında bekar bir anne olan Solène’in (Anne Hathaway) aşk hikayesini konu alıyor.

    Çiftin ilk tanışmalarının öyküsüne derinlemesine daldığımız fragmanda, Hayes grubu August Moon ile konser vermek için Coachella'da sahneye çıkmak üzereyken Solène’in yanlışlıkla onun karavanına girdiğini görüyoruz ve Hayes, festivalin ana sahnesinden ona bir şarkı ithaf etmek için hiç vakit kaybetmiyor.

    Çölden dönüp gerçek hayatına geri dönen Solène, Hayes'in kendisini takip ettiğini öğrenince şaşırsa da sanatın, müziğin ve hayatın güzelliğiyle birbirine bağlanan çift, tamamen birbirleri ve an için yaşadıkları bir romantizm rüzgarına kapılıyor.

    Ancak aralarında 16 yaş olan çiftin ilişkisi paparazzilerin yoğun ilgisini çektiği gibi çevrelerinde de bazı sorunlara neden oluyor. Solène, spot ışıkları altında yaşamak durumunda kaldığı ilişkisinin, hayalleriyle uyuşmadığı gerçeğiyle yüzleşiyor.

    Michael Showalter'ın yönettiği filmde Hathaway ve Galitzine'in yanı sıra Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo ve Perry Mattfeld da da yer alıyor. Prömiyeri 16 Mart’ta SXSW Festivali’nde yapılacak olan film 2 Mayıs’ta dünyada aynı anda Prime Video’da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top