Hesabım
    "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" 15 Yıllık Süreyi Kapsıyor

    Yönetmen George Miller, Furiosa'nın hikayesinin çok daha kapsamlı olduğunu açıkladı.

    .

    "Mad Max Fury Road" yönetmeni George Miller, mayıs ayında vizyona girecek olan yan film "Furiosa"yla çorak araziye geri dönüyor. Miller, Empire ile film hakkında ilk röportajlarından birini gerçekleştirerek bunun hayranların beklemeyeceği bir film olacağını söyledi.

    Yönetmen, hikayenin, genellikle birkaç gün veya hafta süren önceki "Mad Max" filmlerinden daha uzun bir zaman çizelgesine yayılacağını belirtiyor ve Furiosa karakterinin destanı olduğunu, bu nedenle onun hayatında uzun bir dönemi kapsayacağını söylüyor:

    "Hikaye, Furiosa'nın evinden alınışını ve hayatının geri kalanını geri dönmek için nasıl harcadığını anlatan bir destan. Fury Road'da hikaye üç gün iki gece boyunca gelişiyor. Bu film, 15 yıl boyunca doğrudan Fury Road'a uzanan hikayeyi konu alıyor. Farklı bir tür. Pek çok farklı lokasyonu var. Bu bir macera."

    Doğrudan "Mad Max: Fury Road"a giden bir hikaye olduğu için bu Max'i göreceğimiz anlamına mı geliyor? Miller şöyle diyor: "Bu konuda çok fazla bilgi vermeyeceğim. Tek söyleyeceğim, Max'in arka planda gizlendiği."

    Filmde genç Furiosa'nın (Anya Taylor-Joy) 'Green Place of Many Mothers'tan kaçırılıp Savaş Lordu Dementus'un (Chris Hemsworth) liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşmesini göreceğiz.

    Çorak Topraklarda gezinirken Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale ile karşılaşırlar. İki Zalim hakimiyet için savaşırken Furiosa, evinin yolunu bulmak için birçok denemeden geçmek zorundadır.

    230 milyon dolarlık bütçeyle çekilen film 24 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top