Hesabım
    Steven Spielberg, Ryan Gosling'in Yeni Aksiyon Filmi "The Fall Guy"a Bayılmış!

    Ryan Gosling, Steven Speilberg ile tanışmasını ve filme verdiği tepkiyi anlattı.

    Universal Pictures

    Ryan Gosling ve Emily Blunt liderliğindeki aksiyon komedisi "The Fall Guy" (Dublör) 26 Nisan'da sinemalarda olacak.

    1980'lerdeki aynı adlı TV dizisinden ilham alan filmde Gosling, eski kız arkadaşı tarafından yönetilen bir yapım için kayıp bir aksiyon yıldızını bulmakla görevlendirilen dublör/aksiyon koreografı Colt Seavers'ı canlandırıyor.

    Usta yönetmen Steven Spielberg, filmi erken izleme şansına sahip olan az sayıdaki kişilerden biriydi ve Gosling'in Variety röportajında annlattığına göre filmin ilk hayranlarından biri oldu. Gosling şunları söyledi:

    "Steven Spielberg'in bana doğru yürüdüğünü gördüm. Steven Spielberg'i tanımıyorum. Benimle konuşmaya gelmesinin hiçbir yolu olmadığını düşündüm.

    Yine de yaklaşmaya devam etti ve sonra ne olacağını bildiğimi düşündüm. Onu işaret edecektim ve o da 'Sen değil, arkandaki' diyecekti o yüzden bunu yapmayacaktım. Sonunda 'Ben mi?' dedim ve o da 'Evet sen' dedi.

    'Üzgünüm, benimle konuşmaya geleceğini düşünmemiştim.' dedim. Ayağa kalktım, o da bana sarıldı ve şöyle dedi: 'Fall Guy'ı yeni gördüm ve çok beğendim.'

    Bana kalırsa ne olacağı artık önemli değil. Steven Spielberg bunu beğendi. Bu benim için tüm zamanların en önemli anıydı. İnsanların bunu görmesi beni gerçekten heyecanlandırıyor. Bence bu gerçekten özel bir film."

    David Leitch'in (Deadpool 2, Bullet Train) yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke, Hannah Waddingham, Teresa Palmer ve Stephanie Hsu gibi isimler yer alıyor.

    Gosling, önümüzdeki Pazar günü Oscar Ödül Töreni'nde "Barbie"den "I'm Just Ken" şarkısını söylemek için sahneye çıkacak. Söylendiğine göre sahnede ona 65 dansçı eşlik edecek ve bu da onu şimdiye kadar Oscar'larda gerçekleştirilen en büyük En İyi Şarkı adayı performanslarından biri haline getirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top