Hesabım
    Neve Campbell "Çığlık" Serisine Geri Dönüyor

    Hit slasher serisinin orijinal yıldızı, maaş konusundaki anlaşmazlığın ve Melissa Barrera'nın kovulmasının ardından "Scream 7" için geri dönecek.

    .

    Melisa Barrera'nın Filistin'e destek mesajları nedeniyle kovulması, ardından Jenna Ortega'nın ve filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Christopher Landon'ın projeden ayrılması, hazırlık aşamasındaki "Çığlık 7"nin geleceğini riske atmıştı.

    Bu kriz ortamında yapımcıların serinin yıldızı Neve Campbell'i geri getirmeyi istediğine dair söylentiler ortaya çıksa da, maaş anlaşmazlığı nedeniyle "Çığlık 6"da (Scream VI) rol almayan oyuncunun geri dönüp dönmeyeceği uzun süre gizemini korudu.

    Neve Campbell, şimdi Instagram'da paylaştığı bir senaryo fotoğrafıyla hayranların meraklı bekleyişini sona erdirdi ve "Scream 7"de rol alacağını şu sözlerle duyurdu:

    "Bu haberi duyurmak için çok heyecanlıyım!!! Sidney Prescott geri geliyor!!!! Scream filmlerinde Sidney'i oynamak her zaman büyük bir onur olmuştur. Bu filmlere ve benim için ifade ettikleri anlama olan takdirim, asla azalmadı."

    "Scream 7" Krizi: Jenna Ortega Ayrıldı, Neve Campell & Patrick Dempsey İsteniyor!

    Campell ayrıca bir başka büyük haber daha paylaştı. Serinin yaratıcısı ve orijinal senaristi Kevin Williamson, yeni filmi yönetmek üzere geri dönüyor. Son iki filmi yazan Guy Busick de geri dönecek ve yazarlık görevini “Nuremberg” projesini yönetmekle meşgul olan James Vanderbilt'ten devralacak.

    Campbell'ın ve Williamson'ın eklenmesi zor durumdaki projeyi yeniden canlandıracak gibi görünüyor. Spyglass'ın geri dönmesi için Campbell'a ne kadar para vermek zorunda kaldığı konusu ise şimdilik belli değil.

    “Scream VII” için henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top