Hesabım
    Ari Aster, Yıldızlarla Dolu Yeni Filminin Çekimlerine Başladı: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Pedro Pascal...

    "Eddington" adlı film modern bir Western ve kara komedi olacak.

    .

    "Midsommar", "Hereditary" ve "Beau Is Afraid" filmlerinin yönetmeni Ari Aster, "Eddington" adlı sıradaki filminin çekimlerine başladığını duyurdu. A24'te hazırlanan film "Western-noir kara komedi" olarak tarif ediliyor.

    "Eddington" filmi Oscar Ödüllü Joaquin Phoenix, Oscar Ödüllü Emma Stone, Pedro Pascal, Austin Butler, Luke Grimes, Deirdre O'Connell, Micheal Ward ve Clifton Collins Jr. gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

    Pandemi sırasında geçen hikaye, New Mexico üzerinden Los Angeles'a doğru bir yolculuğa çıkan ve burada Eddington adlı küçük bir kasabanın dışında benzinleri biten bir çifte odaklanıyor. Stone ve Phoenix'in bu çifti oynaması bekleniyor; ikili on yıl önce Woody Allen'ın "Irrational Man" filminde başrolü paylaşmıştı.

    Yardım almak için kasabaya girmeye karar verirler ve ilk başta kasaba halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılanırlar. Ancak akşam vakti geldiğinde bu pitoresk ortam çok geçmeden karanlık ve kabusa dönüşür.

    2025'te vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri şu anda New Mexico'da, Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Darius Khondji eşliğinde sürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top