Hesabım
    "Spider-Man 4" Çekimleri Yakında Başlıyor: Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    Marvel Studios ve Sony Pictures'ın dördüncü Spider-Man filmi için çalışmalar hızlandı.

    .

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü Spider-Man filmiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. The InSneider'da yayınlanan yeni bir habere göre, Tom Holland ve Zendaya'nın Peter Parker ve MJ rollerine geri dönecekleri filmi çekimlerine bu yıl Eylül, Ekim aylarında başlanacak.

    HBO'nun Sam Levinson imzalı "Euphoria" dizisinin üçüncü sezonunun ertelenmesinin nedenlerinden birinin de Zendaya'nın öncelikle "Spider-Man" filminin çekimlerine katılması olduğu öne sürülüyor. Bunun sonucunda, üçüncü sezonda biraz zaman atlaması yaşanacak Levinson diziyi lise döneminden erken yetişkinlik dönemine kaydıracak.

    "Euphoria" 3. Sezonu Bekleyenlere Kötü Haber

    Haberde ayrıca, "Fast Five" ve "Star Trek: Beyond" filmlerinin yönetmeni Justin Lin'in "Spider-Man 4"ü yönetme konusunda çekişme içinde olan isimlerden biri olduğu belirtiliyor. Lin, büyük ölçekli gişe rekorları kıran filmleri yönetmesiyle tanınıyor, bu nedenle projede adının geçmesi şaşırtıcı değil. Rapor şu anda yönetmen koltuğuna kaç kişinin aday olduğunu belirtmiyor.

    Tüm Spider-Man aktörlerini bir araya toplayan ve hem eleştirel hem de ticari açıdan başarılı olan "Spider-Man: No Way Home"un sonunda, Peter Parker kendisini kimsenin tanımadığı bir dünyada bulmuştu. Şimdilik gelecek filmin hikayesiyle ilgili herhangi bir ayrıntı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top