Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Justin Lin
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, İdari yapımcı, Yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Tayvanlı
    Doğum tarihi 1 Ocak 1973 (Taipei, Çin Cumhuriyeti)
    Yaş 48
    15
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Magnum, P.I. (2018)
    Magnum, P.I. (2018)
    Vizyon tarihi belirsiz
    S.W.A.T. (2017)
    S.W.A.T. (2017)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Hızlı ve Öfkeli 9
    Hızlı ve Öfkeli 9
    18 Haziran 2021
    Space Jam: A New Legacy
    Space Jam: A New Legacy
    16 Temmuz 2021
    Lone Wolf And Cub: Final Conflict
    Lone Wolf And Cub: Final Conflict
    Vizyon tarihi belirsiz
    Star Trek Sonsuzluk
    Star Trek Sonsuzluk
    26 Ağustos 2016
    Scorpion
    Scorpion
    Vizyon tarihi belirsiz
    Hızlı ve Öfkeli 6
    Hızlı ve Öfkeli 6
    24 Mayıs 2013
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 2 - English 5:19
    39 gösterim

    Fotoğraflar

    16 Fotoğraf

    Haber

    "Fast and Furious 9"un Vizyon Tarihinde Değişiklik Yapıldı
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    3 Ekim 2020 Cumartesi
    Justin Lin, Universal'la Prodüksiyon Anlaşması İmzaladı
    HABERLER - Sanatçılar
    27 Ağustos 2020 Perşembe
    Fast and Furious'un yönetmeni Lin, Universal için üretmeye devam edecek.
    "Fast & Furious 9"dan Poster ve Fragman Teaserı Paylaşıldı
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    28 Ocak 2020 Salı
    Serinin 9. filminin fragmanı cuma günü yayınlanacak..
    13 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    • Erkan Beşir
      filmler çok guzel benm yönetmene bi şekilde ulasmam lazım bunu nasıl yapabilirim?
    • Erhan Yilmaz
      süper bir film olmuş
    Yorumları göster
    Back to Top