Hesabım
    Alex Garland "Civil War" Filminden Sonra Yönetmenliği Bırakıyor

    "Civil War" (İç Savaş) 19 Nisan'da sinemalarda!

    A24

    İngiliz yazar, yönetmen ve romancı Alex Garland sinema kariyerine "28 Days Later", "Sunshine", "Never Let Me Go" ve "Dredd" gibi beğenilen filmlerin senaryolarını yazarak başladı.

    Sonrasında "Devs" adlı TV dizisiyle birlikte kendi senaryolarını yönetmeye başladı ve dört beğenilen uzun metraj filme imza attı: "Ex Machina", "Annihilation", "Men" ve 19 Nisan'da vizyona girecek olan "Civil War".

    Amerika Birleşik Devletleri'nin parçalandığı bir yakın gelecekte geçen "Civil War" (İç Savaş) filminin tanıtımı için The Guardian'a konuşan Garland, şaşırtıcı bir açıklama yaptı ve bir daha yönetmen koltuğuna geçmeyeceğini duyurdu.

    Alex Garland İmzalı "Civil War" İçin İlk Yorumlar Geldi: "Korkunç Bir Uyarı Hikayesi!"

    Garland filmin çekimleri sırasında yapılan bir röportajda "yönetmenliği bırakıp sadece yazmaya yönelme" niyetini beyan etmişti. The Guardian tarafından bu cevabın kötü bir günde mi geldiği yoksa yönetmeliği bırakmaya gerçekten kararlı mı olduğu sorulduğunda Garland şöyle dedi:

    "Hiçbir şey değişmedi. Ben de çok benzer bir durumdayım. Yakın gelecekte yeniden yönetmenlik yapmayı planlamıyorum."

    Bu plana, "Civil War" filmindeki askeri danışmanı Ray Mendoza'nın Garland'la birlikte yönettiği "Warfare" filmi dahil değil. Bu projede başrolde "Reservation Dogs" oyuncusu D'Pharaoh Woon-A-Tai'nin yer alacağı açıklandı.

    "Civil War" 50 milyon dolarlık bir bütçeyle çekildi ve bu da onu bağımsız yapım şirketi A24 tarafından şimdiye kadar yapılmış en pahalı film haline getirdi, ancak aynı zamanda en az 21 milyon dolarlık ABD açılış hasılatı tahminleriyle stüdyonun en büyük açılışı olma yolunda ilerliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top