Hesabım
    Yeniden Çevrim "Speak No Evil" Fragmanı Yayınlandı!

    2022'ye damga vuran Danimarka yapımı korku filmine Amerikan uyarlaması geliyor.

    Blumhouse

    Universal Pictures ve Blumhouse, 2022 yapımı Danimarka korku filmi Speak No Evil'ın Hollywood versiyonu Speak No Evil'ın ilk resmi fragmanını yayınladı. Yeniden çevrimin başrollerinde; James McAvoy ve Mackenzie Davis yer alıyor.

    Bu yeniden çevrimde Mackenzie Davis ve Scoot McNair, 11 yaşındaki kızları Agnes (Alix West Lefler) ile birlikte Paddy (James McAvoy) ve karısı Ciara (Aisling Franciosi) ile onların dilsiz oğulları Ant'in (Dan Hough) hafta sonu tatil davetini kabul eden Amerikalı çift Louise ve Ben Dalton'u canlandırıyorlar.

    Amerikalı bir aile, hafta sonunu tatilde arkadaş oldukları büyüleyici bir İngiliz ailenin cennet gibi taşra malikanesinde geçirmek üzere davet edildiğinde, rüya gibi başlayan bu tatil, çok geçmeden bir psikolojik kabusa dönüşür.

    Speak No Evil; Eden Lake, The Woman in Black, The Take filmlerinin yanı sıra daha önce "McMafia" ve "The Ipcress File" dizilerinin de yönetmeni olan İngiliz James Watkins tarafından yazılıp yönetiliyor. Speak No Evil'ı bu yılın sonbaharda, 13 Eylül 2024'ten itibaren sinemalarda yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top