Hesabım
    Netflix, Kathryn Bigelow’un "Aurora" Filmini İptal Etti

    Netflix film departmanındaki değişiklikler "Aurora" filmini de etkiledi.

    .

    Netflix'in yeni film şefi Dan Lin, 1 Nisan'da görevini devraldı ve sadece iki hafta içinde, yeni rejimi altındaki Netflix projelerini ciddi şekilde sarsmaya başladı.

    The New York Times'a göre yaratıcı film yönetim grubundan iki yönetmen ve bir başkan yardımcısı da dahil olmak üzere on beş kişi görevden alındı. Netflix film departmanı artık bütçe düzeyinden ziyade türe göre organize ediliyor ve çok büyük ön anlaşmalar ufukta görünüyor.

    Yeni yönetimin planı artık daha geniş bir film yelpazesine sahip olmak ve söz konusu filmlerin kalitesini artırmaya odaklanmak olacak. Bu aynı zamanda hizmete daha az auteur odaklı projenin görünmesi anlamına da geliyor.

    "Zero Dark Thirty", "Point Break" gibi filmleri yöneten, 2010'da "The Hurt Locker" ile Oscar kazanan Kathryn Bigelow'un "Aurora" filminin geliştirme sürecinin iptal edildiği ve aslında Bigelow'un birkaç ay önce projeden ayrıldığı haberi de bu rapor sayesinde ortaya çıktı.

    Bigelow'un 2017'deki "Detroit" filminden bu yana ilk filmi olacak olan film, David Koepp'in dünya çapında yıkıcı bir güç krizine karşı sosyal düzenin çöküşüyle ​​​​başa çıkan karakterlerle ilgili kitabına dayanacaktı. Koepp senaryoyu kendisi uyarlıyordu. Projenin geleceği şimdilik belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top