Hesabım
    "28 Years Later"da Rol Alacak Yıldız İsimler Belli Oldu!

    Danny Boyle ve Alex Garland "28 Gün Sonra" efsanesini yeni bir üçlemeyle devam ettirmeye hazırlanıyor.

    .

    Danny Boyle ve Alex Garland'ın bir kez daha bir araya geleceği "28 Years Later" filminin kadrosu oluşuyor. Daha önce filmde rol alacağına dair bazı söylentiler ortaya çıkan Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson ve Ralph Fiennes üçlemenin ilk filminde başrolleri paylaşacak.

    Cillian Murphy liderliğindeki orijinal film “28 Days Later” (28 Gün Sonra), komadan uyanan ve bir virüsün ortaya çıkmasının ardından dünyanın hızlı hareket eden zombiler tarafından istila edildiğini keşfeden bisikletli bir kuryenin etrafında dönüyordu.

    Önceki röportajlarında, Garland ve Boyle'un dahil olması durumunda rolüne geri dönmeye sıcak baktığını belirten Murphy'nin yeni filmde oynayıp oynamayacağı henüz belli değil ancak projenin yönetici yapımcılığını üstlenecek. Boyle, Garland, Bernie Bellew, Andrew Macdonald ve Peter Rice da yapımcılar arasında yer alıyor.

    "28 Years Later" bir üçlemenin ilk filmi olacak. Garland ayrıca sonraki iki filmi de yazacak ve "Candyman" yönetmeni Nia DaCosta ikinci uzun metrajlı filmi yönetecek. Plan, en azından ilk iki filmi arka arkaya çekmek ve çekimlere bu yaz başlamak.

    Hikayenin ayrıntıları, filmin başlığındaki zaman aralığının ötesinde, sıkı bir şekilde gizli tutuluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top