Hesabım
    Aslan Kral Efsanesi Devam Ediyor: "Mufasa: The Lion King"den İlk Fragman!

    Mufasa'nın çocukluğunu ve gençliğini anlatan ön film "Mufasa: Aslan Kral" 2024 sonunda sinemalarda olacak.

    Disney Pictures, Oscar ödüllü "Moonlight"ın yönetmeni Barry Jenkins'in imzasını taşıyan yeni müzikal draması "Mufasa: The Lion King"in (Mufasa: Aslan Kral) ilk fragmanını yayınladı.

    Disney 2019'da, klasik animasyonu "Aslan Kral"ı canlı aksiyon tarzındaki fotogerçekçi animasyonla yeniden izleyici karşısına çıkarmıştı. "Mufasa: The Lion King" ise bu filmin ön filmi olarak izleyicilerle buluşacak.

    Filmde Mufasa, efsanesini Simba ve Nala’nın kızı Kiara’ya aktarması için Rafiki’den yardım istiyor. Timon ve Pumbaa da kendilerine özgü şakalarını paylaşmaktan kaçınmıyor. Geçmişe dönüşlerle anlatılan hikaye, Mufasa’yı kaybolmuş ve yalnız bir yetim yavru olarak tanıtıyor, ta ki kraliyet soyunun varisi Taka adında sempatik bir aslanla tanışana kadar.

    Şans eseri buluşma, kaderlerini arayan olağanüstü bir grup uyumsuzun yola koyulmasına neden oluyor. Bu grubun arasındaki bağ, tehditkar ve ölümcül bir düşmandan kaçmak için birlikte çalışmaları sonucu sınanıyor.

    Disney

    Film, Mufasa'nın gençlik günlerini ve daha sonra Scar olarak anılacak olan kardeşi Taka ile ilişkisinin çöküşünü keşfederken, karakterin seslendirmesini Aaron Pierre, efsanevi ses James Earl Jones'dan devralıyor.

    Billy Eichner ve Seth Rogen, Timon ve Pumba rollerine geri dönüyor. Ayrıca Rafiko'ya John Kani, Simba'ya Donald Glover ve Nana'ya Beyonce, Scar'a ise Kelvin Harrison Jr. sesiyle hayat verecek.

    Filmin şarkıları "Hamilton" müzikalinin yaratıcısı Lin-Manuel Miranda'nın imzasını taşıyacak. Film böylece Lin-Manuel Miranda imzalı müziklere sahip olan "Moana", "Encanto" ve canlı aksiyon "Küçük Deniz Kızı" gibi diğer Disney filmleri arasına eklenyor.

    "Mufasa: The Lion King" 20 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top