Hesabım
    "Talk To Me" Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi Geliyor: "Bring Her Back"

    Danny & Michael Philippou'nun yeni filminde Sally Hawkins başrolde oynayacak.

    A24

    Geçtiğimiz yılın popüler korku filmi "Talk To Me"deki (Konuş Benimle) işbirliklerinin ardından A24 ile yönetmenler Danny ve Michael Philippou yeniden bir araya geliyor.

    Philippou kardeşlerin ikinci uzun metrajı olacak olan orijinal korku filmi "Bring Her Back"in başrolünde, iki kez Oscar adayı Sally Hawkins (The Shape Of Water) oynayacak. Filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak.

    Yapımcılığını "Talk To Me" ikilisi Samantha Jennings ve Causeway Films'ten Kristina Ceyton'un (The Babadook, The Nightingale) üstlendiği gizli projenin senaryo ayrıntıları gizli tutuluyor.

    Geçtiğimiz yaz "Talk to Me", A24'ün en çok hasılat yapan korku filmi oldu ve Peter Jackson gibi bazı önemli yönetmenler tarafından da övgülerle karşılandı. Philippou kardeşler aynı zamanda merakla beklenen devam filmi "Talk 2 Me"yi ve uluslararası yeraltı ölüm maçı güreşi dünyasına yaptıkları yolculuktan ilham alan bir belgesel projesini de geliştiriyor.

    Peter Jackson'dan Merakla Beklenen Korku Filmi "Talk To Me"ye Büyük Övgü!

    İngiliz oyuncu Hawkins, 2007'den önce yalnızca bir korku filminde rol aldı ancak Guillermo Del Toro'nun fantastik filmi "The Shape Of Water"daki unutulmaz performansıyla Oscar'a aday gösterilmişti. En son gişe rekorları kıran "Wonka"da Willy'nin annesini canlandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top