Hesabım
    Ryan Gosling Artık Karanlık Rollerde Oynamayacak

    Gosling, artık kendisini karanlık bir yere sokacak roller üstlenmediğini anlattı.

    .

    Ryan Gosling, ailesi için zihinsel sağlığını korumak niyetiyle artık aşırı karanlık veya psikolojik açıdan çarpık roller oynamayacağını açıkladı. Oscar adayı başarılı oyuncu Eva Mendes ile evli ve iki çocuk sahibi.

    "Barbie" ve "The Fall Guy" filmlerindeki başarısı Gosling'in gelecekte seçeceği rollerin türünü yansıtıyor. Ekran kariyeri çocuk yaşta başlayan Gosling, sinema kariyerine "The Believer" filmindeki neo-Nazi ve "Murder by Numbers" filmindeki katil gibi karanlık erken dönem filmlerindeki rollerle başladı.

    Yakın Plan: Ryan Gosling!

    "Blue Valentine" ve "All Good Things" filmlerinin yanı sıra, muhtemelen 2013'teki “Only God Forgives” filmiyle beyazperdedeki son karanlık çalışmasıydı. Gosling, The Wall Street Journal'a verdiği demeçte, değişimin birkaç yıl önce "La La Land"de başrolü üstlendiğinde gerçekleştiğini açıkladı:

    "Beni karanlık bir yere sokacak roller üstlenmiyorum. Bu an, evdeki havayı okumaya çalıştığım ve hepimiz için en iyisinin ne olacağını hissettiğim an. Aldığım kararları Eva ile birlikte alıyorum ve öncelikle ailemizi düşünerek karar veriyoruz.

    Sanırım ‘La La Land’ ilkti. 'Ah, bu onlar için de eğlenceli olacak, çünkü sete gelmeseler bile her gün piyano çalışıyoruz, dans ediyoruz veya şarkı söylüyoruz' dedim.

    'Barbie'ye olan ilgileri ve Ken'e olan ilgisizlikleri ilham kaynağıydı. Bu gerçekleştiğinde zaten Barbie'leri hakkında iPad'de küçük filmler çekiyorlardı diye düşündüm, bu yüzden benim de bir tane yapmak için işe gitmem, aynı hizada olduğumuzu hissettirdi."

    Gosling'in başrolü Emily Blunt ile üstlendiği aksiyon komedisi "Dublör" snemalardaki gösterimine devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top