Hesabım
    Yeni Superman David Corenswet'e İlk Bakış

    DC Evreni'nin yeni Superman filminden ilk görsel yayınlandı.

    DC Studios

    Warner Bros.'un yeni DC Evreni'nin yaratıcısı ve bu evreni resmen başlatacak olan "Superman" filminin yönetmeni James Gunn nihayet aktör David Corenswet'in Superman rolündeki ilk fotoğrafını paylaştı.

    Fotoğrafta Superman, dışarıda bazı büyük olaylar yaşanırken oturuyor ve oldukça yıpranmış, adeta savaştan çıkmış gibi görünen kostümünü düzeltiyor. Bu ilk görsel, Superman'in kostümüne meşhur kırmızı iç çamaşırının da yeniden eklendiğini doğruluyor.

    James Gunn

    Nezaketi eski moda olarak gören bir dünyada, Kriptonlu mirasını ve insani nezaketi uzlaştırmaya çalışan genç br Superman'e odaklanacak olan filmin senaryosunu da James Gunn kaleme aldı. Çekimler Mart ayında başladı ve Ağustos'a kadar sürmesi bekleniyor.

    Kadroda ayrıca Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luthor), Sara Sampai (Eve Teschmacher), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner) ve Maria Gabriela de Faria (Engineer) yer alıyor.

    “Superman” 11 Temmuz 2025'te sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top