Hesabım
    "Çılgın Hırsız 4"ten Yeni Fragman!

    "Çılgın Hırsız 4" 5 Temmuz'da sinemalarda!

    Universal Pictures ve Illumination Entertainment, bu Temmuz'da sinemalarda gösterime girecek dördüncü "Çılgın Hırsız" filminden yeni bir fragman yayınladı.

    "Çılgın Hırsız 4"te, dünyanın en sevilen süper kötüsü, Kötü Karşıtı Birlik ajanı Gru, Minyonların kargaşasında yeni bir dönem için geri dönüyor.

    2022 yılında dünya çağında bir milyar dolara yakın hasılat yapan ve yılın en kazançlı animasyon filmi olan "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi"nin ardından gelen "Çılgın Hırsız 4" ana Çılgın Hırsız serisine yedi yıl sonra ilk dönüş anlamına geliyor.

    Gru (Steve Carrell) ve Lucy (Kristen Wiig) bu bölümde, kızları Margo, Edith ve Agnes'in yanı sıra, Gru ailesinin yeni üyesi olarak babasına sürekli eziyet eden Gru Jr.'ı kucaklarına alıyor ve yepyeni bir maceraya adım atıyorlar.

    Gru, yeni düşmanı Maxime Le Mal (Will Ferrell) ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina (Sofia Vergara) ile karşı karşıya kalır ve aile kaçmak zorunda kalır. Filmde Joey King, Stephen Colbert ve Chloe Fineman tarafından seslendirilen yeni karakterler de yer alacak.

    "Çılgın Hırsız 4"ün yönetmenliğini Oscar adayı Chris Renaud ve Patrick Delage, yapımcılığını ise Chris Meledandri ve Brett Hoffman üstleniyor. Senaryo, eski yazar Ken Daurio ve Emmy ödüllü “The White Lotus”un yaratıcısı Mike White'ın imzasını taşıyor.

    "Çılgın Hırsız 4" 5 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top