Hesabım
    George Miller'dan "Furiosa"daki Mad Max'i Bulmak İçin İpucu

    Miller, "Furiosa: Bir Mad Max Efsanesi"nde Mad Max karakterinin "göz açıp kapayıncaya kadar kaçırılabilecek" bir sahnesi olduğunu açıkladı.

    Warner Bros.

    "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"nın yönetmeni George Miller, filmde Mad Max'in bir cameosu olduğunu açıkladı.

    Miller büyük beğeniyle karşılanan "Mad Max: Fury Road"un ardından, Charlize Theron'un Imperator Furiosa karakterinin kökenlerini anlatan bir ön bölümle çorak topraklara geri dönüyor.

    Furiosa'nın yaklaşık 15 yılını anlatan filmde karaktere Anya Taylor-Joy hayat veriyor. Başrollerde ayrıca Chris Hemsworth ve Tom Burke yer alıyor.

    Miller, filmin tanıtım turlarında EW ile yaptığı röportajda Mad Max'in küçük bir sahnede yer aldığını doğruladı. Her ne kadar Tom Hardy rolü yeniden üstlenmese de filmin konusu "Fury Road"daki olaylara doğru ilerlerken, karakterin nerede olduğu anlatılacak.

    Bu dönemde Max'in ne yaptığına ilişkin bir film çekmek istediğini de belirten Miller bunu şöyle açıklıyor:

    "Mad Max: Fury Road'u hazırlarken aynı zamanda Max'in başına gelenleri de, onu [o filmde] görmeden önceki yıl yaşadıklarını da yazdık. Temelde Mad Max'in bir yerlerde gizlendiğini görmemiz gerekiyordu çünkü ne olduğunu biliyoruz. Senaristler, o yıldan önce Mad Max'e ne olduğunu biliyorlar ve bununla ilgili tam bir hikayemiz var, ben de bir ara şansım olursa bunu yapmak isterim."

    Hem Mad Max hem de ikonik arabası The Interceptor, "Furiosa"da görülecek ancak EW bunun "mizahi açıdan uygun, göz açıp kapayıncaya kadar kaçıracağınız bir cameo" olduğunu belirtiyor.

    Dolayısıyla filmi izlerken Mad Max'i yakalamak büyük dikkat gerektiriyor. Ancak Miller'ın açıklamasından yola çıkarak, Max'i olaylar "Fury Road"a doğru ilerlerken aramamız gerektiğini biliyoruz.

    Miller'in Max'in "Fury Road"dan önceki bir yılını anlatacak filmi hayata geçirip geçiremeyeceği henüz belli değil ancak projenin gerçekleşmesi durumunda, "Furiosa"daki bu sahne aradaki bağı kurmuş olacak.

    "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" 24 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top