Hesabım
    ABD Box Office: "Furiosa"dan Hayal Kırıklığı Yaratan Çıkış

    "Furiosa"nın 1995'ten bu yana en düşük Anma Günü açılışına imza atması bekleniyor.

    Warner Bros.

    "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" olumlu yorumlara ve başrollerde Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth gibi yıldızlara sahip olmasına rağmen Amerika gişesinde beklentilerin altında bir açılış hasılatına imza attı.

    İlk hafta sonunda 26 milyon dolar kazanan film, ABD Box Office listesinin ilk sırasına yerleşti. Filmin Anma Günü (Memorial Day) tatili olan pazartesi gününü de içine alan ilk dört günlük gişe performansının ise yaklaşık 32 milyon dolara ulaşması bekleniyor. Bu, 1995 yılındaki "Casper" filminden bu yana yaşanan en düşük Anma günü açılışı olacak.

    2015 yapımı "Mad Max: Fury Road" açılış hafta sonunda 45 milyon dolar kazanmış ve vizyon yolculuğunu dünya çapında elde ettiği 370 milyon dolar hasılatla tamamlamıştı. "Furiosa"nın ilerleyen haftalarda nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

    "Furiosa"nın çıkış haftasındaki en sıkı rakibi, 25 milyon dolar açılış hasılatıyla "Garfield" oldu. Lazanya aşığı ünlü kedi Garfield'ın Chris Pratt tarafından seslendirildiği animasyon filmin de Anma Günü ile birlikte dört günlük açılış hasılatının 32 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

    Hedef izleyici kitlesinin bir bölümünü "Garfield"a kaptıran "Hayali Arkadaşlar" vizyondaki ikinci hafta sonunda 16 milyon dolar hasılat elde ederek üçüncü sıraya geriledi. Film, bir önceki hafta sonunda 35 milyon dolar hasılat ile listeye zirveden giriş yapmıştı.

    Dördüncü sırada "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" 13 milyon dolar ile yer alırken, Amerika gişesinin ilk beşini 5.9 milyon dolarlık hafta sonu hasılatı ile "Dublör" tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top