Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ, Aşıklar Bayramı'nda Hangi Rolü Üstlenecek?

    Tatlıtuğ'un yeni filmindeki rolü belli oldu

    Kıvanç Tatlıtuğ, son dönem oyunculuk kariyerinde biraz mola vermiş gibi gözükse de birkaç projeyle birlikte iddialı bir şekilde geri dönüyor. Bunların en önemlileri arasında Kemal Varol'un çok satan romanı Aşıklar Bayramı'nın sinema uyarlaması bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda oyuncunun projede yer alacağı açıklanmıştı. Şimdi ise üstleneceği rol hakkındaki detaylar netleşti.

    Nar Film'in yapımcılık görevini üstlendiği Aşıklar Bayramı'nın hazırlıkları bir yandan sürerken, öte yandan yeni detaylar gelmeye başladı. Yönetmen koltuğunda, son yılların en başarılı yönetmenlerinden Özcan Alper'in oturduğu filmin senaryosunu da Varol ve Alper birlikte kaleme aldı. Filmde bir baba oğul hikayesi de yer alıyor.

    Kıvanç Tatlıtuğ, filmde, romanın baş karakterlerinden olan Avukat Yusuf'a hayat verecek. Önemli bir karakter olan, Yusuf'un babası bağlama ustası Heves Ali'yi ise usta oyuncu Settar Tanrıöğen canlandıracak. Filmin geriye kalan oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi henüz açıklanmadı ama yakın zamanda duyurulması bekleniyor.

    Aşıklar Bayramı kitabının tanıtım yazısına göre; "Evvela, baba-oğul hesaplaşmasına dair bir roman bu… Kırgınlığın, kızgınlığın, suçluluk duygusuyla, hayatından çıkartma arzusunun kopamamakla boğuştuğu bir hesaplaşma. Romanın kahramanı avukatın “Her oğul gibi, ne kadar direnirsem direneyim daha en başından babama karşı yeniktim” hissinin hep orada durduğu bir hesaplaşma."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top