Hesabım
    Eddie Murphy, Amazon'la Üç Filmlik Anlaşma İmzaladı

    Efsane komedyen, Amazon için üç film yapacak!

    Amazon Studios, “Coming 2 America”daki işbirliklerinden yeni çıkmışken, Eddie Murphy ile üç film ve ilk bakış içeren bir film anlaşması imzaladı. Anlaşma, komedyenin Amazon Stüdyoları için üç filmde başrol oynamasını, ayrıca, Prime Video ve stüdyo için, içinde oynama potansiyeli olan orijinal film projeleri geliştirmesini istiyor.

    Eddie Murphy, bir süre ara verdikten sonra film cephesinde aktif hale geldi. Oyuncu, Netflix'in "Dolemite Is My Name" filmiyle büyük eleştiriler aldı ve yayıncı için dördüncü bir "Beverly Hills Cop" filmi çekiyor. Amazon Studios'un başkanı Jennifer Salke, "Eddie, hem kameranın önünde, hem de arkasında bir efsane. İnkar edilemez komedi ve dramatik dehasıyla, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere sürekli olarak eğlenceli, orijinal hikayeler ve karakterler sunuyor. Geleneği sürdürmeye yardımcı olmaktan ve Eddie'yi resmi olarak Amazon ailesine kabul etmekten daha fazla heyecan duyamazdık.” dedi.

    Amazon, üst düzey yeteneklerle anlaşmalar imzalamak için agresif bir şekilde hareket etti. Akış hizmetleri büyük yıldızları ve yaratıcıları bünyesine almaya çalışırken Michael B. Jordan ve Nicole Kidman'ın projeleriyle ilgileniyor. Amazon, pandemi sırasında Paramount Pictures'tan “Coming 2 America”yı satın aldı ve dağıtım hakları için 125 milyon dolar harcadı.

    Coming 2 America, komediyi yoğun bir şekilde yayınlayan Amazon kullanıcıları arasında bir hit oldu. Murphy, Netflix için Kenya Barris'in yönettiği bir komedide Jonah Hill'in karşısında rol alacak. Murphy daha önce, "Dreamgirls" ile Oscar'a aday gösterildi ve "Coming to America", "Harlem Nights", "Boomerang", "The Nutty Professor" ve "Daddy Day Care" serisinde rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top