Hesabım
    Molly Shannon, Florence Pugh ve Morgan Freeman'la Bir Araya Geliyor

    Drama filminin başrol oyuncuları belli oldu!

    Jordan Strauss / Invision / AP

    Molly Shannon, yapımcılığını Killer Films, Elevation Films, Braff ve Pugh'un üstlendiği, Zach Braff'ın son uzun metrajlı filmi A Good Person'da adı daha önce duyurulan Florence Pugh ve Morgan Freeman'la birlikte rol alacak. Film, ölümcül bir kazaya karıştıktan sonra hayatı alt üst olan Allison'ı (Pugh) takip ediyor. Sonraki yıllarda, müstakbel kayınpederi (Freeman) ile kurduğu olası ilişki, onun kaçınılmaz olarak yaşamaya değer bir hayat sürmesine yardımcı olacak.

    Proje, bu sonbaharda prodüksiyona başlıyor. MGM, Latin Amerika, İskandinavya, Rusya, Doğu Avrupa, Çin, Japonya, Güney Kore, Hong Kong, Hindistan, Tayvan, Tayland ve Vietnam dahil olmak üzere Kuzey Amerika ve uluslararası pazarlarda dağıtım yapacak. Diğer ülkelerin hakları için görüşmeler hala devam ediyor ve yakında açıklanması bekleniyor. 

    Shannon, Chris Kelly ve Sarah Schneider'ın yönettiği The Other Two ve Mike White'ın beğenilen mini dizisi The White Lotus'un ikinci sezonunda görülebilir. Geçen yıl Akademi Ödülü'ne aday gösterilen Promising Young Woman filminde görüldü. Yakın zamanda, bir indie olan Spin Me Round'un prodüksiyonunu tamamladı. Jeff Baena'nın yönettiği komedi ve yakında Showtime'ın yeni dizisi I Love This for You'nun yapımına başlayacak.

    Shannon, Saturday Night Live'da altı sezon geçirdi ve Varyete veya Müzik Programında Üstün Bireysel Performans dalında Emmy adaylığı kazandı. 2013'te Enlightened'daki çalışmasıyla Komedi Dizisinde En İyi Konuk Kadın Oyuncu dalında ikinci Emmy adaylığı elde etti ve 2018'de NBC'nin Will & Grace dizisindeki Val rolüyle bu başarının tekrarını yaşadı. 2017 yılında, büyük beğeni toplayan Other People dizisindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Independent Spirit Ödülü'ne layık görüldü.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top