Hesabım
    Florence Pugh, Sebastián Lelio’nun 'The Wonder' Uyarlamasında Başrolde!

    Film, aynı adlı klasik romandan uyarlanacak..

    Black Widow, bu temmuz ayında dünya prömiyerini yapacak olsa bile, Florence Pugh, Emma Donoghue’un The Wonder romanının uyarlamasında başrol oynamaya hazırlanıyor ve sürekli büyüyen filmografisine önemli filmler eklemeye devam ediyor. Filmin yönetmenliğini Fantastic Woman'ın övgü ve ödüller kazanan yönetmeni Sebastián Lelio, yapımcılığını ise Ed Guiney ve Tessa Ross yapacak.

    Alice Birch, filmin senaryosunu yazdı. Roman, 1859'da İrlanda Midlands'te geçiyor ve bazılarının tıbbi bir anormallik ya da mucize olarak iddia ettiklerini gözlemlemek için küçük bir köye çağrılan İngiliz hemşire Lib Wright'ı (Pugh) takip ediyor. İddialar, bir kızın yiyeceksiz uzun bir süredir hayatta kaldığını söylüyor. Turistler, on bir yaşındaki çocuğun kulübesine akın etti ve bir gazeteci olayı araştırmak için işe koyuldu.

    The Wonder, birbirlerinin hayatlarını değiştiren iki yabancının, psikolojik bir gerilimin ve kötülüğe karşı bir aşkın hikayesi. Prodüksiyon bu ağustos ayında İrlanda'da başlayacak. Pugh, çıkışının ardından kısa sürede başrollerde yer almaya başladı ve Hollywood'un yükselen yıldızlarından biri haline geldi. Midsommar'da ve Oscar adayı olduğu Little Women'da rol aldı.

    Başarılı oyuncunun bir sonraki önemli filmi olan Marvel’ın Black Widow'u Mayıs 2021'de gösterime girecek ve yakın zamanda Olivia Wilde'ın yönettiği "Don't Worry, Darling" filminin kadın başrol oyuncusu olarak prodüksiyona başladı. Ayrıca, Zach Braff'ın yönettiği Good Person filmini yıl sonuna kadar çekmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top