Hesabım
    Jack Farthing
    Görev Oyuncu
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 14 Ekim 1985
    Yaş 36
    8
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Karanlık Kız
    Karanlık Kız
    17 Aralık 2021
    Spencer
    Spencer
    19 Kasım 2021
    Love. Wedding. Repeat.
    Love. Wedding. Repeat.
    11 Nisan 2020
    Poldark (2015)
    Poldark (2015)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Resmi Sırlar
    Resmi Sırlar
    4 Ocak 2020
    The ABC Murders
    The ABC Murders
    Vizyon tarihi belirsiz
    Burn Burn Burn
    Burn Burn Burn
    Vizyon tarihi belirsiz
    Cilla
    Cilla
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    26 Fotoğraf

    Haber

    Prenses Diana Filmi "Spencer"dan Yeni Detaylar!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    25 Mart 2021 Perşembe
    Olivia Munn’lı “Love, Wedding, Repeat” Kadrosunu Tamamladı!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    22 Nisan 2019 Pazartesi
    Romantik komedi türündeki filmin çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak.
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top