Hesabım
    Ödüllü Sinemacı Peter Farrelly'nin Yeni Projesi Belli Oldu

    Green Book'la Oscar kazanan Farrelly, komedi filmiyle dönüyor

    Jamie McCarthy/Getty Images

    Peter Farrelly, "Super In Love" adlı komedi filmi için Amblin Partners'la yeniden bir araya geliyor. Farrelly, küresel gişede 320 milyon dolar kazanan Oscar ödüllü Green Book filminde de Amblin'le ortaklık kurmuştu ve yılın en önemli başarılarını elde etti. Yeni filmde tekrar ortaklık kurulacak ve Farrely, filmin yönetmen koltuğuna da oturacak. 

    Flint Wainess, Super In Love'ın senaryosunu kaleme alıyor. Bir özet de dahil olmak üzere projeyle ilgili ilk detaylar perşembe günü açıklandı. Farrelly'nin en iyi film ve en iyi orijinal senaryo dallarında iki Oscar kazandığı Green Book'tan önce, yönetmen, en çok kardeşi Bobby Farrelly ile birlikte çalıştığı komedileriyle tanınıyordu.

    Farrelly Kardeşler, ortak olarak There's Something About Mary, Dumb and Dumber, Kingpin ve Me, Myself and Irene gibi ikonik komediler yazdılar, yönettiler ve yapımcılık yaptılar. Amblin'in yapım başkanı Jeb Brody ve yaratıcı işlerden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Mia Maniscalco, stüdyo adına projeyi denetleyecek isimler olacaklar.

    Green Book'ta rol alan Viggo Mortensen ve Peter Farrelly, başka bir projede, Skydance Media çatısı altında, Vietnam Savaşı'nda geçen bir drama için yeniden bir araya geliyorlar. Film, Joanna Molloy ve John “Chickie” Donohue'nin The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War adlı kitabından uyarlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top