Hesabım
    J.K. Simmons, Allen Leech ve Fernanda Urrejola, ‘The Woods’ Filminin Kadrosunda

    Üç yıldız, aynı filmde rol alacak

    WKPR; Mega

    Yakın dönemde büyük çıkış yakalayan ve Whiplash filmiyle Oscar heykelciğine uzanan J.K. Simmons, genç yetenekler Allen Leech ve Fernanda Urrejola'yla birlikte, yakında çekimlere başlanacak olan gerilim filmi The Woods'ta rol almak için anlaşmayı imzaladı. Projede ayrıca, Isabelle Anay da yer alıyor ve kadroyu tamamlıyor. 

    Michelle Schumacher, Carolyn Carpenter'la birlikte yazdığı bir senaryodan yola çıkarak filmi yönetecek. Randle Schumacher, Rubber Tree Productions adına yapımcılık görevini üstlenecek. Film, geçmişinden gelen trajik bir olay nedeniyle kaygı çeken ve kendisini bir sosyopat tarafından ormanda ölümcül bir öfkeyle avlanırken bulan genç bir kadına odaklanıyor.

    Simmons, “Çocuklarımız küçükken gerçekten korkutucu kötü adamları oynamak istemedim, kısmen filmi izledikleri takdirde onları nasıl etkileyeceğinden emin değildim ve ayrıca, yoğun bir günün ardından o enerjiyi eve getirmek istemediğim için bunu yapmadım." dedi. Simmons, şimdi iki çocuğu da üniversitede olduğundan, içindeki kötü adamı serbest bırakmak için kendini özgürleştirdi ve anlaşmayı imzaladı.

    Simmons, 2014 yapımı Whiplash filmiyle Oscar kazandı. Yakın zamanda Goliath ve Invincible adlı dizilerde rol aldı. Spider Man: No Way Home filmiyle de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Allen Leech, Bohemian Rhapsody ve Downton Abbey filmlerinde rol aldı. Fernanda Urrejola ise Clint Eastwood'un son filmi Cry Macho'da yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top