Hesabım
    Netflix Westerni "The Harder They Fall"dan Altyazılı Fragman

    Western filminden altyazılı fragman yayında!

    Rapçi ve iş insanı Jay-Z'nin yapımcılığını üstlendiği Netflix western filmi “The Harder They Fall”un yeni ve altyazılı fragmanı paylaşıldı. Fragmanda, Kid Cudi ile yapılan yeni bir ortak parçanın tanıtımı yapıldı. Şarkı, fragmanın ikinci yarısında, Zazie Beetz tüfeğini kameraya doğrulttuğu sırada çalıyor. Yıldızlar Idris ElbaJonathan Majors ve Regina King'in yer aldığı farklı aksiyon dolu anlar oynatılırken, izleyiciler Jay-Z'nin parçadaki dizelerine bir göz atma şansı buluyor.

    “The Harder They Fall”, iki korkusuz kovboy ve kadın kovboy grubu arasındaki destansı bir karşılaşmayı takip ediyor. Filmin resmi özetine göre: “Kanunsuz Nat Love (Majors), düşmanı Rufus Buck'ın (Elba) hapishaneden serbest bırakıldığını öğrendiğinde, Rufus'u bulmak ve intikam almak için çetesini toplar. Bu kendinden emin ekipte onun eski aşkı da var. Ekibin kalanında sağ kolu Mary (Beetz), çabuk sinirlenen Bill Pickett (Edi Gathegi) ve hızlı Jim Beckwourth (R.J. Cyler) var. Rufus Buck'ın “Treacherous” Trudy Smith (King) ve Cherokee Bill (LaKeith Stanfield) dahil olmak üzere kendi korkunç ekibi var ve onlar kaybetmeyi bilen bir grup değiller."

    Jeymes Samuel, ilk uzun metrajlı yönetmenliğini yapıyor ve senaryoyu Boaz Yakın'la birlikte yazdı. Jay-Z'nin yanı sıra Samuel, James Lassiter ve Lawrence Bender da yapımcılık yapıyor. “The Harder They Fall”ın dünya prömiyeri 6 Ekim'de BFI Londra Film Festivali'nde yapılacak, ardından kasım ayında Netflix'te ve belirli sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top