Hesabım
    Felaket Filmi 13 Minutes'ten Fragman

    Bir fırtına ve hayatta kalmanın çeşitli yolları...

    Lindsay Gossling'in ilk yönetmenlik denemesi 13 Minutes filminin fragmanı görücüye çıktı. Amerika'nın küçük bir kasabasında geçen fragman, hayattan gerçek bir kesit gibi hissettirmeye başlıyor, ancak, Doğa Ana'nın Minninnewah sakinleri için başka planları olduğu çabucak ortaya çıkıyor. Kasaba sakinlerinin, kayıtlara geçen en büyük kasırgalardan biri, onları zor kararlar vermek zorunda bırakmadan önce sığınmak için sadece 13 dakikaları var.

    Yıkımın ardından, dört aile hayatta kalabilmek için farklılıklarının üstesinden gelmeli, kendilerinden ve birbirlerinden güç almalıdır. Twister daha önce sizi kasırgalardan korkuttuysa, 13 Minutes fragmanı sizi koltuğunuzun kenarında tutacak. Uğursuz kara bulutlardan, acımasız yağmura kadar, Gossling hünerlerini ortaya koyuyor.

    Film, Oklahoma'da (diğer adıyla Tornado Alley) çekildi. 13 Minutes, korkunç uyarıyı veren hava durumu sunucusu olarak yıldız country müzik efsanesi Trace Adkins, Thora Birch, Anne Heche, Amy Smart, Sofia Vassilieva, Paz Vega, Will Peltz ve Peter Facinelli'den oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip. Ek olarak, yakın zamanda Disney'in Noel filmi Noelle'de rol alan aktris Shaylee Mansfield, filmde Smart'ın kızı olarak yer alıyor.

    Gossling, 13 Minutes'le ilk yönetmenlik denemesini yapmanın yanı sıra senaryoyu birlikte yazdığı Travis Farncombe ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Karen Harnisch, Involving Pictures aracılığıyla, Elevated Film'den Cassian Elwes ve ImpactWX'ten Jere Hausfater'le birlikte yürütücü yapımcılığı üstleniyor. 13 Minutes, dijital ve isteğe bağlı olarak dijitalde 19 Kasım'da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top