Hesabım
    Julie Ann Emery, Apple'ın Felaket Dizisinin Kadrosuna Katıldı

    Dizi, Katrina kasırgası sırasında yaşananlara odaklanacak..

    Getty Images

    Julie Ann Emery, Apple’ın yakında yayınlanacak olan Katrina Kasırgası dizisi “Five Days at Memorial”ın kadrosuna dahil oldu. Dizi, aynı isimli Sheri Fink romanına dayanıyor. Katrina Kasırgası karaya çıktıktan sonra New Orleans'ta bir hastanede geçirilen ilk beş günü anlatıyor. Sel suları yükseldiğinde, felaket çöktüğünde ve ısı tırmandığında, yorgun bakıcılar, yıllarca onları rahatsız eden ölüm kalım kararları almaya zorlanıyor.

    Emery, LifeCare'in yönetici yardımcısı Diane Robichaux'u canlandıracak ve kendisini kasırgayı takip eden olaylara derinden karışmış bulacak. Oyuncu, isimleri daha önce duyurulan kadro üyeleri Vera FarmigaAdepero Oduye ve Cornelius Smith Jr.'a katılmış oldu. Emery’nin son TV çalışmaları arasında Amazon dizisi “Bosch” ve AMC dizisi “Preacher” bulunuyor. Ayrıc,a son zamanlarda Hulu'da “Catch-22” dizisinde rol aldı. Daha öncesinde, "Better Call Saul", "Major Crimes", "Fargo", "NCIS" ve "The Riches" gibi şovlarda yer aldı. 

    John Ridley ve Carlton Cuse, yürütücü yapımcılar ve ortak showrunnerlar olarak hizmet vermenin yanı sıra “Five Days at Memorial”ın ortak yazarlığını yapacak. Fink, hem Ridley hem de Cuse'la birlikte yönetmenlik yapacak. Ridley ve Cuse'un her ikisinin de genel anlaşmalar altında olduğu ABC Signature dizinin prodüksiyonunu üstleniyor.

    "Five Days at Memorial", şu anda Apple'da çalışmakta olan birkaç kitap uyarlamasından biri. Yayıncıdaki diğer benzer diziler arasında, 30 Nisan'da çıkacak olan, Justin Theroux'nun oynadığı “Mosquito Coast” ve Oscar ödüllü Lupita Nyong'o ve Natalie Portman'ın oynadığı yakın zamanda duyurulan “Lady in the Lake” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top