Hesabım
    Ridley Scott İmzalı "House of Gucci"den Yeni Poster!

    Lady Gaga ve Adam Driver başrollü House of Gucci yakında gösterimini yapacak.

    Gucci ailesinin hikayesini anlatan The House of Gucci'den yeni bir poster paylaşıldı. Lady Gaga ve Adam Driver'ı yıldızı yapan The House of Gucci'nin posterinde ana karakterleri görüyoruz. Poster bu nedenle sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Bir yandan film ödül sezonuna hazırlanırken diğer yandan poster gibi detaylara özen gösterilmediği konuşuluyor.

    Patrizia Reggiani, eşi Maurizio Gucci'ye suikast düzenleme suçundan hapse mahkum edilmiş ve 18 yılını hapiste geçirmişti. Reggiani, Gucci'yi 1995 yılında öldürmüştü. Ölümcül çiftin iki çocukları bulunuyordu, ancak Maurizio Gucci, Reggiani'yi başka bir kadın için terk etmişti. Basın ise bu suikast olayının ve diğer ayrıntıların tüm suçunu Reggiani'ye atarak uzun süre haber yapmıştı. House of Gucci'de Patrizia Reggiani'yi Lady Gaga, Maurizio Gucci'yi ise Adam Driver canlandırıyor.

    The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed isimli kitaptan uyarlanan House of Gucci'nin posterinde bizleri "A legacy worth killing for" (Öldürmeye değer miras) sözleri karşılıyor. Becky Johnston ve Roberto Bentivegna'nın senaryosunu kaleme aldığı The House of Gucci, oyuncu kadrosuna Lady Gaga ve Adam Driver'ın yanı sıra Jared LetoAl PacinoCamille CottinJack HustonJeremy IronsReeve Carney gibi isimler yer alıyor.

    Ridley Scott yönetmenliğindeki The House of Gucci, yurt dışında 24 Kasım tarihinde, ülkemizde ise 26 Kasım tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top